Szerencsés volt a Fradi

A Ferencváros–Újpest futballrangadón (2:1) a hazaiak az első félidőben hiába játszottak nagy fölényben és alakítottak ki több helyzetet riválisuknál, a Borsodi Liga- mérkőzést mégis akkor nyerték meg, amikor az Újpest kezében volt az irányítás.

A Ferencváros–Újpest futballrangadón (2:1) a hazaiak az első félidőben hiába játszottak nagy fölényben és alakítottak ki több helyzetet riválisuknál, a Borsodi Liga- mérkőzést mégis akkor nyerték meg, amikor az Újpest kezében volt az irányítás. Garami József, a Ferencváros szakmai igazgatója így értékelte a 90 percet: „Amióta itt vagyok, olyan jól még nem játszott a csapatom, mint az első félidőben. Sajnos a helyzeteket nem sikerült értékesíteni. Szünet után viszont nagyon feljavult az Újpest, ellenfelünk ekkor jól futballozott, s amikor kezdtük ismét megtalálni a ritmust, a lilák megszerezték a vezetést. A csapat egységét és hitét mutatja azonban, hogy hátrányból is sikerült fordítani, amihez el kell ismernem, a szerencsére és a lelkes közönségünkre is szükség volt. Ugyanakkor ennyi szerencse már járt nekünk, a ferencvárosi szurkolókon pedig eddig sem múlott a siker.” A túloldalon Szabó András, az Újpest vezetőedzője érthetően szomorúbban elemezte a derbit: „Való igaz, őszhöz képest amennyit javult a védekezésünk, annyit romlott a támadójátékunk. Télen azért fektettünk nagy súlyt a hátsó alakzat megerősítésére, mert rengeteg gólt kaptunk, viszont sok jó futballistával rendelkezünk az úgynevezett előre-játékban. Legalábbis a góllövéssel nem akadt gondunk ősszel, s ennek folytatását vártam tavasszal is. Sajnos, az ősszel termékeny Kovács, Horváth, Tokody trió erősen visszaesett. A legnagyobb gondunk, hogy kevés nyerő típusú játékossal rendelkezünk, s elsősorban ezért nem tudtuk megnyerni a Fradi elleni rangadót. No meg ezúttal ellenfelünk a szerencsével sem állt hadilábon, ám ha 1:0-ás vezetésünk után jobban megbecsüljük a labdát, és keményebben odatesszük magunkat, három ponttal távozhattunk volna az Üllői útról.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?