Szerelmesek mérkőzése

Perth. Közép-európai idő szerint ma hajnalban a Magyarország–Kanada selejtező mérkőzéssel elkezdődött a tenisz Hopman Kupa küzdelemsorozata.

Perth. Közép-európai idő szerint ma hajnalban a Magyarország–Kanada selejtező mérkőzéssel elkezdődött a tenisz Hopman Kupa küzdelemsorozata. Továbbjutás esetén a magyarok a hazaiakkal (vasárnap hajnalban), a belgákkal és a szlovákokkal csatáznának a B-csoportban (az A-csoport összetétele: Egyesült Államok, Oroszország, Franciaország, Csehország). A szlovák együttes hétfőn hajnalban a belgákkal mérkőzik.

Pillanatok alatt elkeltek a jegyek az ausztrál–belga összecsapásának páros mérkőzésére, amelynek különleges érdekessége, hogy egymás ellen játszik majd a jegyben járó Lleyton Hewitt és Kim Clijsters. Hewitt ausztráliai pihenésük idején, bő egy hete kérte meg Clijsters kezét. „Lleyton elvitt egy hajóra vacsorázni, majd váratlanul egy gyűrűt és egy fülbevalót adott nekem. Nem számítottam erre, nagyon boldog vagyok. Ausztráliában ugyanis különös jelentősége van a jegyességnek” – mondta akkor Clijsters, aki még hozzátette: az esküvő idejéről egyelőre nincs elképzelésük. Ausztrália és Belgium vegyes párosainak összecsapására jövő szerdán kerül sor. Hewitt társa Alicia Molik, Clijstersé Xavier Malisse lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?