Stanisak, rögtön haza!

Pozsony. Hízelgő a losonciak szombati fővárosi veresége (89:73) a férfi kosárlabda Extraliga 18. fordulójában. A kilencedik Inter a negyedik helyen álló bajnokot fogadta, de a pályán éppen a fordítottja látszott. Időnként húsznál is több ponttal vezetett a Rehák-legénység.

Pozsony. Hízelgő a losonciak szombati fővárosi veresége (89:73) a férfi kosárlabda Extraliga 18. fordulójában. A kilencedik Inter a negyedik helyen álló bajnokot fogadta, de a pályán éppen a fordítottja látszott. Időnként húsznál is több ponttal vezetett a Rehák-legénység. Semmi különöset nem kellett nyújtania ahhoz, hogy könnyedén padlóra küldje a mindvégig langyosan kosarazó nógrádiakat, akiknek csipetnyi szurkolótábora is gyorsan megunta csapata vergődését, és az egyik korlátra kifeszítette a „Stanisak, rögtön haza!” feliratot. A felszólítás a losonciak horvát edzőjének szólt, aki végleg elvesztette az E.S.O-rajongók bizalmát, és a fiatalok először éltek elégedetlenségük látványos fegyverével. Közben kitartóan biztatták a csapatot a szinte ürességtől kongó pasienkyi sportcsarnokban. És Stanisak csak merengett (tán a jövőjén is?) az oldalvonal mentén, képtelen volt felrázni honfitársaitól hemzsegő különítményét. Dél-szláv csapatából (i-dőnként csak légiósok voltak a pályán) 28 pontjával egyedül Klaric tűnt ki, Rallis aránylag jól irányított, de túlságosan önző, Delalic viszont csak a magasságával (210 cm) emelkedett a mezőny fölé, játéka nemegyszer a kispadra kényszerítette. Még a semleges néző is megkérdezheti: minek tartanak ennyi középszerű légióst Losoncon, ha szikra nélkül kosaraznak? És szurkolóikat is bosszantják. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?