Šrejber a mosodából a könyvtárba került

České Budějovice. Már nem a mosodában, hanem a könyvtár-ban telnek Milan Šrejber vállalkozó hétköznapjai a börtönben. Azért helyezték át, mert a magas férfinak szűkös volt a mosoda, csak lehajolva járhatott benne.

České Budějovice. Már nem a mosodában, hanem a könyvtár-ban telnek Milan Šrejber vállalkozó hétköznapjai a börtönben. Azért helyezték át, mert a magas férfinak szűkös volt a mosoda, csak lehajolva járhatott benne. Mint ismeretes, az egykori cseh válogatott teniszező kereskedelmi információkkal való visszaélés miatt került a rács mögé. Ügyével júniusban foglal-kozik majd a legfelsőbb bíróság. Előfordulhat, hogy a cseh belügyminiszter helyt ad panaszának, és Šrejber kiszabadul a börtönből. (TASR)

Prága. Június elsejétől Jozef Jarabinský edző veszi át a legnépszerűbb cseh futballklub, a Sparta irányítását, az 58 éves tapasztalt szakember kétéves szerződést kötött a prágaiakkal. A szlovák származású Jarabinský, akit szóba hoztak a cseh és a szlovák válogatottal, valamint a Slovannal is, a 80-as évek végén és a 90-es évek elején háromszor nyert bajnokságot a prágai „vörösökkel”. Tevékenykedett spanyol, görög és török klubcsapatoknál, legutóbb a Baník Ostrava kispadján ült. (s)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?