SPORTHĺRADÓ

Bardóczky Kornél után a világranglista 71. helyén álló Sávolt Attila is kikapott, sőt a Kisgyörgy, Sávolt duó is vereséget szenvedett, így a luxemburgi teniszválogatott 3:0-ra vezet a magyar együttes ellen a Davis Kupa Euro-afrikai zóna 16-csapatos második csoportjában, s ezzel bebiztosította továbbjutását.

Bardóczky Kornél után a világranglista 71. helyén álló Sávolt Attila is kikapott, sőt a Kisgyörgy, Sávolt duó is vereséget szenvedett, így a luxemburgi teniszválogatott 3:0-ra vezet a magyar együttes ellen a Davis Kupa Euro-afrikai zóna 16-csapatos második csoportjában, s ezzel bebiztosította továbbjutását.

Bejelentette visszavonulását Alex Criville, a gyorsasági motorkerékpározás 500 köbcentis kategóriájának 1999-es világbajnoka. A spanyol klasszis februárban még azt közölte, hogy betegsége miatt idén egyetlen viadalon sem vesz részt.

Bolban befejeződött a női tenisztorna, a páros döntőben a Garbin, Widijaja olasz, indonéz kettős 7:5, 3:6, 6:4-re nyert a Henrieta Nagyová, Jelena Bovin szlovák, orosz ellen.

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar férfi röplabda-válogatott a brünni tornán, Demeter György szövetségi kapitány csapata 3:1-re nyert Törökország ellen.

Münchenben a marokkói El Aynaoui sikerével ért véget a férfi tenisztorna, az afrikai sportoló a fináléban 6:4, 6:4-re nyert a német Schütter ellen.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen Lagoszban Nigéria 3:0-ra nyert Kenya ellen.

Hamburgban a második helyen kiemelt Clijsters diadalmaskodott a női tenisztornán, miután a fináléban 1:6, 6:3, 6:4-re nyert az amerikai V. Williams ellen. A női páros döntőben: Hingis, Schett– Hantuchová, A. Sanchez 6:1, 6:1.

Az indiai Anand nyerte az 500 000 euró összdíjazású prágai sakktornát, miután a döntőben 1,5:0,5-re győzött az orosz Karpov ellen.

Távolugrásban a magyar Vaszi Tünde (6,53 m) a második, Ajkler Zita (6,24) az 5. helyen végzett a brazíliai Belenben rendezett atlétikai Grand Prix I-es viadalon.

Juan Sebastian Veron, a Manchester United futballcsapatának argentin középpályása Rómába utazott. A futballista kijelentette az angol klub vezetőinek, hogy nem akar többé a manchesteri capatban futballozni, s legszívesebben visszatérne a Lazióhoz. Mint ismeretes, tavaly nyáron az angol egyesület 40,4 millió dollárért vásárolta meg Veront a Laziótól.

Az argentin Gaston Gaudio sikerével zárult a mallorcai férfi teniszviadal. Gaudio a fináléban 6:2, 6:3-ra nyert a finn Nieminen ellen.

Aurélia Grožajová a negyedik helyen végzett (57 kg) a budapesti testépítő Európa-bajnokságon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?