SPORTHĺRADÓ

- Két mérkőzést játszottak az angol futballbajnokságban (31. forduló): Arsenal–West Ham 2:0, Ljungberg (77.), Kan- (80.); Ipswich–Middlesbrough 1:0, Bent (58.). Az élcsoport: Arsenal 78 pont, Liverpool 74, Manchester United 73, Newcastle United 68.

- Két mérkőzést játszottak az angol futballbajnokságban (31. forduló): Arsenal–West Ham 2:0, Ljungberg (77.), Kan- (80.); Ipswich–Middlesbrough 1:0, Bent (58.). Az élcsoport: Arsenal 78 pont, Liverpool 74, Manchester United 73, Newcastle United 68.- Ötvenhat millió dolláros nyereséget könyvelhetett el a február 24-én befejeződött Salt Lake City-i téli olimpia szervezőbizottsága. A 17 napos sportfesztivál nagyobb nyereséget hozott, mint az 1996-os atlantai nyári olimpia, amely csak 10 milliót jövedelmezett. - Ma este (19.00) a vágsellyei „Večierka” kultúrközpontban az Aranycsapat védőjével, Buzánszky Jenővel és Várhidi Pállal beszélgethetnek az érdeklődők.- Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásának első forulójában: Dallas–Minnesota 122:110, az állás: 2:0, Detroit–Toronto 96:91, az állás: 2:0. A párharcok három győzelemig tartanak.- Befejeződtek a csoportküzdelmek a pöstyéni ifjúsági futballtornán: Szlovákia–Törökország 2:0, Svédország–Magyarország 2:1. A döntőben a svédek az olaszokkal, a 3. helyért a magyarok a horvátokkal mérkőznek.- A 75 kg-os Dankó Ilona lökésben és összetettben bronzérmet szerzett a törökországi súlyemelő Európa-bajnokságon. A magyar versenyző a szakítás (107,5 kg) 5. helye után a második fogásnemben 127,5 kg-ot emelt, összesítésben 235 kg-ot teljesített. - A férfi kézilabdaliga döntőjének negyedik mélrkőzésén: Sečovce– Považská Bystrica 25:17 (11:8). Az állás 2:2. A bajnoki cím sorsa vasárnap dől el. A 3. helyért: Ko-šice–Nové Zámky 24:23 (11:10). Az állás 2:2.- A McLaren-Mercedes vezetői bejelentették, szó sincs arról, hogy még az idén visszatérne a Forma-1-be a kétszeres világbajnok Mika Häkkinen. - Stefan Effenberg határozottan cáfolta, hogy a következő szezontól a Manchester City labdarúgócsapatában játszik majd.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?