SPORTHĺRADÓ

A labdarúgó NB I 26. fordulójának előrehozott mérkőzésén: Videoton–Haladás 2:2 (1:1), góllövők: Terjék (28.), Tóth B. (84.), ill. Kej (3.), Némethy (72.), kiállítva: Dvéri (92., Videoton).

A labdarúgó NB I 26. fordulójának előrehozott mérkőzésén: Videoton–Haladás 2:2 (1:1), góllövők: Terjék (28.), Tóth B. (84.), ill. Kej (3.), Némethy (72.), kiállítva: Dvéri (92., Videoton).

Súlyos büntetéseket hozott az UEFA fegyelmi bizottsága az AS Roma–Galatasaray BL-meccs után történt verekedés miatt: a Roma egy kupatalálkozót nem játszhat a fővárosban, ráadásul 200 ezer svájci frank büntetést fizet, a Galata 40 ezret; Capello, az AS trénere egy mérkőzésen nem ülhet a kispadon, Tottit és Limát 3-3, Batistutát egy mérkőzéstől tiltotta el.

A tervekkel ellentétben Jurij Luzskov moszkvai polgármester és Bernie Ecclestone, a Forma-1 elsőszámú irányítója mégsem írta alá pénteken az Orosz Nagydíj megrendezéséről szóló szerződést. Ugyanakkor mindkét fél biztos abban, hogy az autós gyorsasági világbajnokság hamarosan „ellátogat“ Oroszországba, s egy hónap múlva már megszületik az egyezség.

Az olimpiai ezüstérmes orosz Irina Lobacseva, Ilja Averbuh páros nyerte a jégtáncosok versenyét a naganói világbajnokságon, a Gebora Zita, Visontai András magyar kettős a 21. lett. A nők versenyében a rövid program után az orosz Szluckaja áll az élen.

Minneapolisban, az amerikai nyílt úszóbajnokságon a 400 m vegyes döntőjében Batházi István, a szám két évvel ezelőtti Európa-bajnoka 4:23.73-as idővel a második helyen végzett ugyan, de, a jelentések által nem részletezett okból, diszkvalifikálták.

Pécsett még sohasem volt A-válogatott labdarúgó-mérkőzés, ám május 14-én debütálhat a baranyai megyeszékhely, ekkor ugyanis a világbajnokságra készülő horvátok ellen mérkőzik a magyar csapat.

A KENO 10 tegnapi nyerőszámai: 3, 4, 6, 14, 19, 21, 22, 24, 25, 30, 32, 55, 58, 60, 67, 68, 71, 72, 76, 79,

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?