SPORTHĺRADÓ

Női kosárlabda Euroliga, B-csoport (2. forduló): Valencia–Delta Košice 63:57 (38:25). A női FIBA-kupában: Medvescak Zagreb–Ružomberok 60:78 (27:46).
A Walesi Labdarúgó Szövetségtől kiszivárgott információk szerint John Toshack lett a válogatott szövetségi kapitánya.

Női kosárlabda Euroliga, B-csoport (2. forduló): Valencia–Delta Košice 63:57 (38:25). A női FIBA-kupában: Medvescak Zagreb–Ružomberok 60:78 (27:46).

A Walesi Labdarúgó Szövetségtől kiszivárgott információk szerint John Toshack lett a válogatott szövetségi kapitánya.

Rátgéber László, a Pécs vezetőedzője a Trutnov ellen 95:57-re megnyert női kosárlabda Euroliga-összecsapás után bejelentette, hogy a jövőben nem kívánja irányítani a magyar női válogatottat.

Jégkorong Karjala Kupa, Helsinki: Csehország–Finnország 3:0, Svédország–Oroszország 2:1.

A Skonto Riga labdarúgócsapata sorozatban 14. alkalommal nyerte meg a lett bajnokságot, amely új európai rekord.

Christian Panucci békét kötött Luigi Del Nerivel, az AS Roma vezetőedzőjével, így a tapasztalt labdarúgó ismét helyet kaphat a kezdőcsapatban.

Jégkorong olimpiai előselejtező, 2. forduló (Stavanger): Magyarország–Kína 4:3 (2:1, 1:2, 1:0). A magyarok vasárnap (17.00) a nagy esélyes házigazda norvégokkal küzdenek a továbbjutásért.

A Lokomotív Moszkva nyerte az orosz futballbajnokságot. Ezt megelőzően 2002-ben végzett az élen.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében Anglián kívül is érvényes a doppingvétségen ért román Adrian Mutu héthónapos eltiltása.

Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Fulham elvesztette azt a kártérítési pert, amelyet volt vezetőedzője, Jean Tigana ellen indított.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?