SPORTHĺRADÓ

Hétfőn kezdi a felkészülést az új idényre a bajnok zsolnai labdarúgócsapat, melyet továbbra is Ladislav Jurkemik irányít, aki búcsút int az utánpótlás válogatottnak.

Vízilabda Világliga, 2. kettős forduló: Magyarország–USA 9:8.

Hétfőn kezdi a felkészülést az új idényre a bajnok zsolnai labdarúgócsapat, melyet továbbra is Ladislav Jurkemik irányít, aki búcsút int az utánpótlás válogatottnak.

Vízilabda Világliga, 2. kettős forduló: Magyarország–USA 9:8.

A wimbledoni nyílt bajnokság nyitófordulójában a szlovák és a magyar teniszezők ellenfelei: Hr-batý–Sanchez, Beck–Marray, Kuče-ra–Hernandez; Kurhajcová–Miszkina, Nagyová–Krasznoruckaja, Suchá–Vento, Hantuchová–Reeves, Cervanová–Schett, Kapros–Jugics, Czink–Molik, Mandula–a selejtező győztese.

Örülnek a cseh rendezők, hiszen az idei jégkorong-világbajnokság közel 90 millió koronás nyereséggel végződött.

Az athéni olimpiai játékok költségei az eredetileg tervezettnél mintegy 30 százalékkal magasabbak lesznek, elérik a 6 milliárd eurót. Eredetileg 4,6 milliárdos volt az olimpia költségvetése.

Eastbourne-i tenisztorna, negyeddöntő: Hantuchová–Szugijama (japán) 6:1, 7:6.

A német labdarúgó Bundesliga II. osztályában szereplő Cottbus együtteséhez igazolt Szélesi Zoltán, az Újpest játékosa.

Öt szlovák teniszező (Dominik Hrbatý, Karol Beck, Daniela Hantuchová, Ľubomíra Kurhajcová, Martina Suchá) indul az athéni nyári olimpián. Karol Kučera pedig a tartalékok között található.

Vladimír Pončákot, a České Budějovice focicsapatának szlovák hátvédjét a svéd bajnokság éllovasa, a Halmstad hívta próbajátékra.

Szombaton kezdődik Líbiában a Nemzetközi Sakk Szövetség kieséses rendszerű világbajnoksága, amelyen két magyar nagymester, Almási Zoltán és Ács Péter indul.

A wimbledoni tenisztorna selejtezőjének döntőjében: Falla (kolumbiai)–Mertiňák 7:6, 6:3, 4:6, 3:6, 9:7; Hopkins (amerikai)– Gajdošová 6:4, 6:3. A győztesek jutottak a főtáblára.

A KENO 10 csütörtöki nyerő-számai a következők: 2, 3, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 21, 22, 26, 37, 39, 45, 46, 47, 48, 52, 58, 68.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?