SPORTHĺRADÓ

Olimpiai kvótát szerzett a kardozó Nagy Orsolya a Gentben rendezett európai zónaversenyen, amely a kvalifikációs sorozat utolsó állomása volt. Ezzel véglegessé vált, hogy augusztusban 15 fős magyar vívócsapat utazik Athénba.

Olimpiai kvótát szerzett a kardozó Nagy Orsolya a Gentben rendezett európai zónaversenyen, amely a kvalifikációs sorozat utolsó állomása volt. Ezzel véglegessé vált, hogy augusztusban 15 fős magyar vívócsapat utazik Athénba.

Berki Krisztián 9700 ponttal bronzérmet szerzett lólengésben a ljubljanai torna Európa-bajnokságon. Talajon Gál Róbert 9500 ponttal a negyedik helyen végzett. Az egyéni összetett versenyt a román Marian Dragulescu nyerte.

Estorili tenisztorna, nők (115 ezer euró összdíjazás), döntő: Loit (francia, 3.)–Benešova (cseh, 6.) 7:5, 7:6 (7-1). Férfiak (520 ezer euró összdíjazás): Chela (argentin, 5.)–Szafin (orosz, 8.) 6:7 (2-7), 6:3, 6:3.

Mandula Petra nem jutott be a legjobb négy közé az egyesült államokbeli Charlestonban zajló, 1,3 millió dollár összdíjazású női tenisztornán, miután a negyeddöntőben 7:6, 6:2-re kikapott a horvát Jelena Kostanictól.

A Sochaux nyerte a francia labdarúgó Liga Kupát, miután a döntőben 11-esekkel legyőzte a Nantes együttesét. Francia Liga Kupa, döntő: Sochaux-Nantes 1:1 (1:1, 1:1, 1:1), 11-esekkel: 5:4.

Nem indul magyar műúszó az athéni olimpián, miután a Marschallkó Petra, Ökrös Anna kettősnek nem sikerült kvótát szerezni az Athénban rendezett ötkarikás selejtezőn.

NBA, rájátszás, az első mérkőzések eredményei: Keleti-főcsoport: Indiana Pacers–Boston Celtics 104:88, New Jersey Nets–New York Knicks 107:83, Nyugati-főcsoport: San Antonio Spurs–Memphis Grizzlies 98:74, Los Angeles Lakers–Houston Rockets 72:71. A párharcok 4 győzelemig tartanak.

A címvédő norvég Petter Solberg nyerte a rali-világbajnokság negyedik futamát Új-Zélandon. 1. Solberg, Mills (norvég, brit, Subaru Impreza WRC) 4:02:29.5 óra, 2. Grönholm, Rautiainen (finn, Peugeot 307 WRC) 5.9 mp hátrány, 3. Märtin, Park (észt, brit, Ford Focus WRC) 25.6 mp h.

Az Amazonok éjszakája fedőnevű debreceni profibox gálán Miló Viktória légsúlyban megvédte, Csábi Bettina harmatsúlyban megszerezte a WIBF-GBU világbajnoki címét, s nyert Nagy „Csonttörő“ János is: a WBO és a WBA nagypehelysúlyú kisvilágbajnoka a brazil Moura Dos Santos (16-3-0) ellen bizonyult jobbnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?