SPORTHĺRADÓ

Szlovákia labdarúgó-válogatottja március 31-én – hazai pályán – Ausztria ellen játszik előkészületi mérkőzést, április 28-án pedig Ukrajnában.

Francia lapértesülés szerint öt futballista esélyes az Aranylabdára.

Szlovákia labdarúgó-válogatottja március 31-én – hazai pályán – Ausztria ellen játszik előkészületi mérkőzést, április 28-án pedig Ukrajnában.

Francia lapértesülés szerint öt futballista esélyes az Aranylabdára. A L’Équipe című tekintélyes sportnapilap úgy tudja, hogy a francia Thierry Henry és Zinedine Zidane, az olasz Paolo Maldini, a cseh Pavel Nedvěd vagy a brazil Ronaldo kaphatja meg az elismerést.

Az osztrák Nicole Hosp nyerte a tegnap délutáni, olaszországi női műlesikló Világ Kupa-versenyt. A svéd Anja Pärsson lett a 2., az osztrák Marlies Schild pedig a 3. A szlovák Veronika Zuzulová a 2. fordulóban kiesett.

A Chelsea 60 millió fontot kínál Ruud van Nistelrooyért. Paul Smith, a londoni klub ügyvezető igazgatója szerint télen újabb játékosokat szeretnének szerződtetni, többek között a Manchester United holland csatárát is.

Tegnap Pozsonyban kihirdették a legjobb szlovákiai egyetemi és főiskolás sportolókat. A 19 díjazott között található Martina Moravcová és Érsek Attila.

Tegnap térdműtéten esett át a horvát Ivica Kostelić, aki a hétfői, olaszországi férfi műlesikló VK-viadalon sérült meg.

Három játékosától, Ľuboš Perništől, Jozef Mužlaytól és Ľubomír Taldától is megvált az élvonalbeli Púchov labdarúgócsapata, mert mindhárman kritikán aluli teljesítményt nyújtottak az őszi idényben.

Nem hosszabbították meg Peter Kováčiknak, a szlovák női kosárlabda-válogatott edzőjének a szerződését; a szövetség pályázatot írt ki. Az új trénert január 15-én jelölik ki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?