SPORTHĺRADÓ

Ma (15.30) rendezik a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjének két visszavágó mérkőzését, a Trnava– Žilina (az első találkozón 1:3) és a Prievidza–Šaľa (0:1) összecsapást.

Ma (15.30) rendezik a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjének két visszavágó mérkőzését, a Trnava– Žilina (az első találkozón 1:3) és a Prievidza–Šaľa (0:1) összecsapást.

Mindössze egy hétig vezette a női teniszezők világranglistáját a belga Justine Henin-Hardenne, mivel tegnaptól már ismét honfitársa, Kim Clijsters számít a legjobbnak. Hantuchová a 18., Mandula a 40. helyen áll. A férfiaknál továbbra is a spanyol Juan Carlos Ferrero áll az élen.

Tekebajnokságok, női Extraliga, 6. forduló: Zlaté Klasy–Vrútky 2811:2662, legeredményesebb hazai dobók: Marics Zsuzsa 491, Csóka Mónika 477, Vlahy Éva 473; férfi I. liga, 6. forduló: Zlaté Klasy–FTC Fi-ľakovo 3025:2804.

Párizsi férfi tenisztorna (az összdíjazás 2,45 millió euró), 1. forduló: Henman–Davigyenko 6:3, 6:4; Beck–Ginepri 7:6, 6:4.

Ronaldo szerepet kap egy brazil mozifilmben. A Real Madrid világbajnok labdarúgója a „Nyári show” című alkotás forgatása során novemberben lép kamera elé .

A megengedett sebesség jelentős túllépése miatt bevonták Jean Alesi jogosítványát, és a volt Forma–1-es pilótának 28 ezer koronának megfelelő bírságot is be kell fizetnie.

A Franciaországban zajló rapidsakk-világbajnokság negyeddöntőjében: Kramnyik–Polgár Judit 1,5:0,5. Az orosz sakkozó jutott a legjobb négy közé.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?