SPORTHĺRADÓ

A Púchov csapata jutott a labdarúgó Szlovák Kupa döntőjébe, miután a tegnapi visszavágón hazai pályán 1:1 (0:1)-re játszott a Dubová ellen (góllövők: Jambor–48., ill. Penov–45.),de mivel az első meccs 2:2-re végződött, idegenben lőtt több góllal került a fináléba, ahol a ma, 18.

A Púchov csapata jutott a labdarúgó Szlovák Kupa döntőjébe, miután a tegnapi visszavágón hazai pályán 1:1 (0:1)-re játszott a Dubová ellen (góllövők: Jambor–48., ill. Penov–45.),de mivel az első meccs 2:2-re végződött, idegenben lőtt több góllal került a fináléba, ahol a ma, 18. órakor rendezendő Slovan–Žilina (az első találkozón 0:2 volt az eredmény) találkozó jobbikával találkozik.

Kilencedszer lett bajnok a Slávia UK Bratislava női röplabdacsapata, tegnap 3:0 arányban nyerte a playoff-döntő harmadik összecsa-pását a Senica ellen.

Tegnap játszották le a 19. fordulóból elhalasztott V. Leváre-Podbrezová II. ligás labdarúgó-mérkőzést, amely gól nélküli döntetlent hozott.

A Dunaferr hazai pályán kezd a dán Slagelse ellen a női kézilabda EHF Kupa döntőjében, az első mérkőzésre május 10-én vagy 11-én, a visszavágóra egy héttel később kerül sor.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága elutasította a brazil Roberto Carlos fellebbezését, akit egyelőre meghatározatlan időre tiltottak el. Marcel Mathier, a testület elnöke azután jelentette ezt be, hogy megtekintette a március 29-i Portugália elleni barátságos mérkőzés vitatott jelenetét: a klasszis hátvéd vállával szándékosan mellbe lökte Alon Yefet izraeli bírót, miután az szerinte rossz ítéletet hozott. A Real Madrid világbajnoka piros lapot kapott és felfüggesztették válogatottbeli játékjogát.

Az ország labdarúgásában tapasztalható áldatlan állapotok miatt a FIFA kizárta soraiból az azerbajdzsáni szövetséget, és eltiltotta a válogatottat.

Budapesten megkezdődött a divízió I-es jégkorong vb: Lengyelország–Litvánia 8:2 (2:0, 2:1, 4:1), Kazahsztán–Románia 8:2 (2:0, 5:2, 1:0). A magyar–holland meccs lapzárta után ért véget.

Hazai búcsúmérkőzésén Michael Jordan egy amerikai zászlót kapott Donald Rumsfeld védelmi minisztertől az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján.

A Debrecen bejutott a labdarúgó Magyar Kupa döntőjébe, miután tegnap 6:1 (1:1) arányban nyert az MTK ellen. Góllövők: Czvitkovics (26.), Flavio Pim (37.), Dombi (48.), Kiss Z. (66.), Sketiani (82.), Bajzát (89., 92.), illetve Czvitkovics (26). Kiállítva: Jezdimirovics (89.). Ma rendezik a BKV Előre–FTC meccset.

A Keno 10 tegnapi nyerőszámai: 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 28, 33, 38, 39, 44, 50, 52, 55, 69, 72, 76, 79, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?