SPORTHĺRADÓ

- Tegnap egy mérkőzéssel megkezdődött a jégkorong Extraliga 29. fordulója: Skalica–Zvolen 4:2 (2:0, 1:1, 1:1), gólütők: Ružička (9.), Rampáček (18.), Hujsa (23.), Višňovský (60.), ill. Prorok (37.), Konder (59.). a többi találkozót ma játsszák.- Szívroham következtében elhunyt Augusto Cesar dos Santos brazil atléta.

- Tegnap egy mérkőzéssel megkezdődött a jégkorong Extraliga 29. fordulója: Skalica–Zvolen 4:2 (2:0, 1:1, 1:1), gólütők: Ružička (9.), Rampáček (18.), Hujsa (23.), Višňovský (60.), ill. Prorok (37.), Konder (59.). a többi találkozót ma játsszák.- Szívroham következtében elhunyt Augusto Cesar dos Santos brazil atléta. a 29 esztendős sprinter súlyzós edzés közben lett rosszul. Azonnal kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni.- Nem tudott megállapodni az Alba Volán és a Kladno vezérkara Ocskay Gábor szerződtetésével kapcsolatban, így a magyar válogatott jégkorongozó – három nap után – visszatért Székesfehérvárra.- Jövőre június 15-én és 16-án kerül sor a hagyományos Le Mans-i 24 órás autóversenyre. A nagy múltú viadalt 70. alkalommal rendezik meg. - A Breda – Babos, Fehér és Pető csapata idegenben nyert a holland labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában és feljött a 3. helyre. Eredmények: Nijmegen–Breda 1:3 ,Roda– Sittard 1:0, Waalwijk–Feyenoord 2:3, Sparta Rotterdam–Willem II 3:2, Utrecht–Eindhoven 3:3, Ajax– Twente 3:2. Az élcsoport: 1. Feyenoord 31 pont, 2. Ajax 29, 3. Breda 27. - Az élvonalbeli Celta Vigo és az Alaves is búcsúzott a spanyol labdarúgó Király Kupától. A 32 közé jutásért lejátszott mérkőzéseken mindkét együttest másodosztályú ellenfél győzte le.Eredmények: Salamanca (II. ligás)–Celta Vigo 1:0, Gijon (II.)–Alaves 2-0 Lanzarote (III.)–Real Madrid 1:3.- Ötmillió fontban állapította meg a Glasgow Rangers Claudio Reyna átigazolási díját. Az amerikai válogatott labdarúgó szerződése 2003-ban jár le a skót klubnál, s nem akarja azt meghosszabbítani. - Térdbántalmak miatt legalább hathetes kényszerpihenőre szorul Mustapha Hadzsi, az angol Aston Villa marokkói labdarúgója.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?