SPORTHĺRADÓ

- Pelé a saját zsebéből hajlandó kifizetni az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) azt a 700 ezer dollárt amelyet a háromszoros világbajnok sportmarketinggel foglalkozó cége sikkasztott el.

- Pelé a saját zsebéből hajlandó kifizetni az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) azt a 700 ezer dollárt amelyet a háromszoros világbajnok sportmarketinggel foglalkozó cége sikkasztott el.- Polgár Judit sötéttel nyert a katari al-Modiakli ellen, a negyedik helyen kiemelt Lékó világossal győzte le a dél-afrikai Kobeset, Gyimesi szintén világossal szerzett fél pontot az angol Conquesttel szemben a moszkvai sakk vb-n. - Kuopióban folytatódtak a sífutó Világ Kupa küzdelmei – női váltó, 4x5 km: 1. Oroszország I. 53:17,6 perc; 2. Oroszország II. +29,5;3. Svédország +30,5. Férfi 4x10 km: 1. Norvégia 1:38:28,0; 2. Svédország + 5,1; 3. Oroszország + 23,1.- Dárdai Pál góljával csak a hosszabbításban harcolta ki a 16 közé jutást a Német Kupában a Hertha labdarúgócsapata a harmadosztályú Erfurt ellen (2:1). A magyar válogatott középpályás a szünetben állt be és a 92. percben talált a hálóba. Király Gábor nem játszott.- A kosárlabda NBA eredményei: New York–Atlanta 88:83, Orlando–Detroit 100:105, Memphis– Sacramento 98:94, Utah –Phoenix 104:111.- A chilei rendőrség kedd hajnalban ittas vezetésért letartóztatta Arilson da Costát, az Universidad de Chile labdarúgócsapatának brazil légiósát. - Vlastimil Petržela, a Bohemians futballcsapatának szakvezetője úgy nyilatkozott, nem kíván a cseh válogatott vezetőedzője lenni.- Menesztették Marián Novotnýt, a II. ligában szereplő nagytapolcsányi futballcsapat edzőjét. Utódja, Vladimír Eckhardt azonban nem rendelkezik megfelelő tréneri képesítéssel.- A KENO 10 nyerőszámai: 1, 9, 12, 14, 16, 18, 22, 25, 27, 34, 36, 44, 50, 53, 58, 61, 68, 72, 73, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?