SPORTHĺRADÓ

Veretlenül lett második Polgár Judit a Wijk aan Zee-i nemzetközi sakktornán. Győzött az indiai Anand 8,5 ponttal a 8 pontos magyar nagymester előtt. Kettejük partija szombaton remivel végződött.
A legesélyesebb labdarúgócsapat, az e.

Veretlenül lett második Polgár Judit a Wijk aan Zee-i nemzetközi sakktornán. Győzött az indiai Anand 8,5 ponttal a 8 pontos magyar nagymester előtt. Kettejük partija szombaton remivel végződött.

A legesélyesebb labdarúgócsapat, az e.on-ZTE jutott a Borsodi Terembajnokság debreceni döntőjébe ötödik együttesként, miután a zalaegerszegi, utolsó selejtező első napján megelőzte a Hévíz, a Bük és a Matáv-Sopron együttesét.

Hatvanegy éves korában elhunyt Valerij Brumel legendás orosz magasugró. Brumel az 1962-es Európa-bajnokságon és az 1964-es tokiói olimpián – szovjet színekben – aranyérmet nyert. Pályafutása során hatszor javított világcsúcsot, 27 alkalommal ért el 220 centiméternél jobb eredményt, s az ő nevéhez fűződik a bukó-hasmánt technika sikeres alkalmazása.

Az amerikai Lindsay Benko az első nő a világon, akinek sikerült négy percen belül úsznia a 400 gyorsot, a 20 esztendős hölgy a berlini rövidpályás VK-versenyen 3:59,53 perces világrekorddal nyert. A férfi 100 vegyesen a német Thomas Rupprath 52,58 másodperces eredménnyel ért el új világcsúcsot. Martina Moravcová 100 pillangón (57,32) győzött, 100 vegyesen (1:01,57) pedig harmadik lett. A VK végeredménye – nők: 1. Sheppard (brit) 1014, 2. Igelsström, (svéd) 1013,...7. Moravcová 1007 pont. Férfiak: 1. Rupprath (német) 1016, 2. Szludnov 1012.

František Hossa, a szlovák jégkorong-válogatott edzője kihirdette keretét a február 7. és 9. között megrendezendő svájci tornára. A névsor: Križan, Lipovský–Starosta, Žabka, Devečka, Harant, Nádaždi, Topoli, Čakajík, Urban–Tomík, Podkonický, Vaic, Hujsa, Kmiť, Sabol, Lažo, Gron, Weissman, Tomas, Hanzal, Hurtaj.

Gustavo Benitest nevezték ki a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Rayo Vallecano új vezetőedzőjének.

Michal Hanek, a dubnicai labdarúgócsapat 22 esztendős védője hároméves szerződést kötött a Dinamo Moszkvával.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?