SPORTHĺRADÓ

u Francia sikereket hozott a 25. Dakar Rali második szakasza: az autósok között Stéphane Peterhansel, a motorosok mezőnyében Richard Sainct volt a leggyorsabb. A magyarok közül a Kis Sándor, Czeglédi Péter páros bizonyult a legjobbnak, a 31. helyen futott be. A motoros Szilvási Péter 155. lett.

u Francia sikereket hozott a 25. Dakar Rali második szakasza: az autósok között Stéphane Peterhansel, a motorosok mezőnyében Richard Sainct volt a leggyorsabb. A magyarok közül a Kis Sándor, Czeglédi Péter páros bizonyult a legjobbnak, a 31. helyen futott be. A motoros Szilvási Péter 155. lett. A mezőny 574 km-t tett meg a franciaországi Narbonne és a spanyolországi Castellón között, ebből 43 volt a gyorsasági.u A korábbihoz képest egyet lépett előre a magyar asztaliteniszezők közül a legelőkelőbb, a huszon-nyolcadik helyen álló Tóth Krisztina a nemzetközi szövetség legfrissebb világranglistáján. u Jól kezdődött az év az Universum, Erdei Zsolt csapata számára: a hamburgi profi ökölvívó klub szerződést kötött az amerikai HBO televízióval.u Az AJ Auxerre labdarúgócsapatában folytatja pályafutását az elefántcsontparti Gautier Akale. A 22 éves középpályás az FC Zürichtől igazolt Franciaországba.u Autóbalesetben életét veszítette Georgosz Karasz, a ciprusi utánpótlás labdarúgó-válogatott játékosa. Az Enosis Neon Paralimni 19 éves védője üdülni indult barátjával, amikor kocsijuk összeütközött egy járművel. u Mindhárom mérkőzésen vendégsiker született az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján: New Jersey–Florida 1:2, Washington–Phoenix 1:2 – hosszabbítás után, Nashville–Colorado

Két talákozót játszottak az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban: New York Knicks–Toronto 95:75, Atlanta–Miami 73:107.

A KENO tegnapi nyerőszámai: 3: 7. 4, 8, 12, 14, 15, 16, 18, 19, 23, 24, 29, 30, 41, 46, 51, 55, 56, 70, 72, 74.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?