SPORTHĺRADÓ

Bronzérmes lett a magyar Ungvári Miklós a 66 kg-sok súlycsoportjában a 100 000 dollár összdíjazású moszkvai cselgáncs Grand Prix-n.

Három hónapos eltiltással sújtotta a nemzetközi szövetség Laura Flessel-Colovicot, a franciák doppingoláson ért olimpiai és világbajnok párbajtőrözőjét.

Bronzérmes lett a magyar Ungvári Miklós a 66 kg-sok súlycsoportjában a 100 000 dollár összdíjazású moszkvai cselgáncs Grand Prix-n.

Három hónapos eltiltással sújtotta a nemzetközi szövetség Laura Flessel-Colovicot, a franciák doppingoláson ért olimpiai és világbajnok párbajtőrözőjét.

Egy órán belül két világcsúcs született 100 m-en a német gyorskorcsolya-bajnokságon. Az erfurti versenyen Jan Waterstadt az előfutamok során egy tizeddel megjavította Andreas Behr nyáron elért, 9,99 mp-es nem hivatalos rekordját, majd utóbbi a döntőben 9,86-tal ért célba.

Bronzérmes lett a Ferencváros női kézilabdacsapata a szkopjei Szuper Kupán: a 3. helyért játszott mérkőzésen a BL-döntős 27:23-ra nyert a KEK-győztes orosz Lada Toljatti ellen.

Férfi vízilabda Szlovák Kupa elődöntő: Nováky–ŠKP Košice 10:5.

Francia–dán döntő lesz a svédországi férfi kézilabda Világ Kupán. Az elődöntőben: Franciaország– Oroszország 25:23, Dánia–Németország 32:30 (28:28) hetesekkel.

Marat Szafin nyerte a párizsi Masters 2,3 millió dollár összdíjazású férfi tenisztornát. A döntőben 7:6, 6:0, 6:4-re verte az ausztrál Hewittet.

Klaus Steinbachot választották Berlinben a Német Olimpiai Bizottság elnökévé.

Marcus Grönholm nyerte az ausztrál ralit, a világbajnokság 13., utolsó előtti versenyét. A 34 éves finn pilóta már a korábbi versenyeken bebiztosította idei összetett elsőségét.

Gabriel Batistuta, az AS Roma argentin csatára a következő idényben az angol élvonalban szeretne játszani. A kiváló labdarúgó iránt németh szilárd csapata, a Middlesbrough érdeklődik.u Ma Pozsonyban megkezdődik a 3. ATP Tatra Banka Open nemzetközi férfi tenisztorna, melyen párosban a Beck–Kučera szlovák duó is indul.

A nőknél az amerikai Sasha Cohen, a férfiaknál a japán Honda Takesi győzött a műkorcsolya Grand Prix második versenyén, a Skate Canadán. Párosban a vb ezüstérmes orosz Tatjana Totmijanyina, Makszim Marinyin duó győzött.

Eldőlt, hogy az Egyesült Államokból New York száll a versenybe a 2012-es nyári játékok rendezési jogáért. A város 2,7 milliárd dollárt kíván fordítani terve megvalósítására.

Nemi erőszak elkövetéséért négy kenust ítélt el a prágai városi bíróság. Karel Novák, Tomáš Hartig, Martin Suchomel és Josef Grossmann a 20 éves Michaela Kazdovát erőszakolták meg a Bohemians csónakházában. A vádlottak tagadták a nemi kapcsolatot, a bíróság azonban bűnösnek találta őket, s összesen 9 és fél évnyi szabadságvesztésre ítélte a sportolókat.

Elutazott Plzeňbe a szlovák jégkorong-válogatott, amely holnap 17.00 órakor Csehország ellen lép pályára. Hossa és Šterbák edzők a szlovák Extraligásokkal keltek útra, a cseh légiósok ma csatlakoznak a kerethez.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?