SPORTHĺRADÓ

Meglepetésre döntetlenül végződött a Magyarország–Szlovákia párharc a bledi sakkolimpia férfi tornáján, miután mind a négy parti remivel végződött. Movszeszijan Lékótól, Ftáčnik Polgár Judittól, Tyimoscsenko Almásitól, Markoš pedig Rucktól rabolt fél pontot.

Meglepetésre döntetlenül végződött a Magyarország–Szlovákia párharc a bledi sakkolimpia férfi tornáján, miután mind a négy parti remivel végződött. Movszeszijan Lékótól, Ftáčnik Polgár Judittól, Tyimoscsenko Almásitól, Markoš pedig Rucktól rabolt fél pontot. A nőknél Szlovákia 3:0-ra verte Finnországot, Magyarország 1,5:1,5-re játszott Azerbajdzsánnal. A 3. forduló után mindkét szlovák csapat kilencedik, a magyar férfiegyüttes a tizedik, a női a középmezőnyben tanyázik.

Párizsi férfi tenisztorna, 1. forduló: Hrbatý-Kratochvíl 3:6, 6:2, 6:2.

Labdarúgó Premier League, a 11. forduló zárótalálkozója: Bolton– Sunderland 1:1, g.: Babb (80., öngól), ill. Gray ( 45.). Az állás: 1. Liverpool 27, 2. Arsenal 23, 3. Chelsea 19... 19. Sunderland 9, 20. Bolton 8 pont.

ĺnszalag-szakadás miatt megműtötték Patrik Andersson bal lábát. Az FC Barcelona 31 éves svéd labdarúgója az első orvosi vélemények szerint ismét több hónapos pihenőre kényszerül.

Az eddiginél szigorúbb körülmények között folytatódik az eljárás Vittorio Cecchi Gori, a Fiorentina volt elnöke ellen. A nagy múltú, szeptemberben csődbe jutott labdarúgóklub egykori vezetőjét csalással gyanúsítják, s az ügyészség úgy véli: kétes üzletei is hozzájárultak ahhoz, hogy a firenzei egyesület tönkrement.

A Team Bath 122 év után az első egyetemi labdarúgócsapat, amely szerepelhet az angol F. A. Kupában. A diákok hétfőn a világ legrégebbi klubok részére kiírt sorozatának utolsó, 4. selejtező körében is győztek, ezzel harcolták ki részvételüket az 1. fordulóban, amelyben 80 együttes küzd a továbbjutásért.

A KENO keddi nyerőszámai: 1, 2, 3, 9, 14, 22, 23, 28, 29, 32, 33, 36, 39, 49, 54, 60, 62, 71, 73, 77

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?