SPORTHĺRADÓ

Henrieta Nagyová bejutott a lengyelországi tenisztorna döntőjébe, a négy között 2:6, 7:5, 7:6 arányban győzött az olasz Garbin ellen.

Kiss Szilárd 20,56 méterrel új magyar csúcsot ért el súlylökésben a debreceni atlétikai bajnokság második napján. Kiss tíz napja Szombathelyen 20.

Henrieta Nagyová bejutott a lengyelországi tenisztorna döntőjébe, a négy között 2:6, 7:5, 7:6 arányban győzött az olasz Garbin ellen.

Kiss Szilárd 20,56 méterrel új magyar csúcsot ért el súlylökésben a debreceni atlétikai bajnokság második napján. Kiss tíz napja Szombathelyen 20.49-re javította Bíber Zsolt tavaly májusi rekordját (20,47); a rúdugró Molnár Krisztina szintén átírta a rekordot, harmadikra átjutott a 445 centiméteren.

A norvég Thor Hushovd nyerte a Tour de France kerékpáros körverseny 18., Cluses és Bourg-en-Bresse közötti 176.5 km-es szakaszát. A sprintbefutóban a második helyen a francia Christophe Mengin, a harmadikon a dán Jakob Piil haladt át a célvonalon. Az összetettben továbbra is a címvédő amerikai Lance Armstrong áll az élen, Bodrogi a hatvanötödik.

A Forma–1-es Német Nagydíj pénteki két szabadedzésének összesítésében a már ötszörös világbajnok német Michael Schumacher volt a leggyorsabb ferraris csapattársa, a brazil Rubens Barrichello előtt. A harmadik a McLaren-Mercedes finn pilótája, Kimi Räikkönen lett.

Détári Lajos, a Kispest-Honvéd labdarúgócsapatának nemrég leváltott edzője decemberben Vietnamba, Hanoiba szerződik, és visz magával négy magyar futballistát is.

A magyar labdarúgó Borsodi Liga 2002/2003-as bajnoki idényének nyitómérkőzésén: MTK Hungária-Videoton 3:1 (2:0).

A Keno 10 tegnapi nyerőszámai: 2, 4, 9, 15, 17, 19, 20, 26, 29, 33, 34, 45, 62, 64, 65, 66, 69, 72, 79, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?