SPORTHĺRADÓ

Szlovákia is megpályázza a FED Kupa, a női teniszcsapatok nem hivatalos világbajnoksága négyes döntőjének lebonyolítását; a fináléra október végén és november elején kerülne sor Pozsonyban.

Miroslav Klose vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) idei góllövőlistáját.

Szlovákia is megpályázza a FED Kupa, a női teniszcsapatok nem hivatalos világbajnoksága négyes döntőjének lebonyolítását; a fináléra október végén és november elején kerülne sor Pozsonyban.

Miroslav Klose vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) idei góllövőlistáját. A vb-n ötször eredményes német csatár 11 találattal áll a rangsor élén. Az IFFHS összeállításában a válogatottban, illetve a nemzetközi klubtornákon elért gólokat veszik figyelembe.

Scott Volkers ausztrál úszóedző maximum tíz évet kaphat, ha bebizonyosodik, hogy hét esetben szexuálisan zaklatta fiatalkorú tanítványait. A 43 éves tréner bírósági tárgyalása csütörtökön kezdődött Brisbane-ben.

A a nők 25 km-es hosszútávúszó számában dőlt a vízes sportok németországi Európa-bajnokságán az első érmek sorsa, a győzelmet a 29 éves holland Edith van Dijk szerezte meg 5:27:37 órás idővel.

Stanfordban az 565 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna 2. fordulójában: Dokics–Martinez 1:6, 6:0, 6:1; Davenport–Kremer 6:3, 6:0; Szeles –Tanasugarn 6:4, 3:6, 6:1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?