SPORTHĺRADÓ

Továbbra is az ausztrál Lleyton Hewitt (524) vezeti a férfi teniszezők világranglistáját. A további sorrend: 2. Szafin 397; 3. Henman 378; 4. A. Costa 364; 5. Agassi 332,... 69. Hrbatý 67 pont.
Róbert Švehla egyéves, 4 millió dolláros szerződést kötött az NHL-ben szereplő Toronto jégkorongcsapattal.

Továbbra is az ausztrál Lleyton Hewitt (524) vezeti a férfi teniszezők világranglistáját. A további sorrend: 2. Szafin 397; 3. Henman 378; 4. A. Costa 364; 5. Agassi 332,... 69. Hrbatý 67 pont.

Róbert Švehla egyéves, 4 millió dolláros szerződést kötött az NHL-ben szereplő Toronto jégkorongcsapattal. Ebből az összegből 1 milliót a trencséni Dukla kap meg.

Tegnap vakbélműtéten esett át Marek Penksa, a Ferencváros labdarúgócsapatának szlovák csatára.

Rio Ferdinand ötéves szerződést kötött a Manchester Uniteddel. Újdonságnak számít, hogy 30 helyett 33,3 millió fontot kap érte a Leeds.

Továbbra is a Bohemians futballcsapatában véd Kamil Čontofalský, annak ellenére, hogy több külföldi klub is megkereste, például az Everton 900 ezer fontot kínált a szlovák hálóőrért.

Karol Kolník Zólyomban folytatja pályafutását, a 33 éves jégkorongozó Nyitráról igazolt új klubjához.

A Bundesligában címvédő Dortmund labdarúgócsapatának játékosai készek lemondani fizetésük egy részéről. Ugyanis a klub vezetősége bejelentette: a televíziós pénzekből a következő szezonban kevesebb bevételhez jutnak, így a kiadásokat is csökkenteni kell tíz százalékkal.

Karol Kučera, a kitzbüheli tenisztorna első fordulójában 6:3, 6:3 arányban kikapott a chilei Massutól.

Norvégiában megkezdődött az ifjúsági labdarúgó Eb (a felső korhatár 19 év): Szlovákia– Noirvégia 5:1, Spanyolország– Csehország 1:1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?