SPORTHĺRADÓ

Hongkongban az olimpiai ezüstérmes Oroszország nyerte az 1,04 millió dollár összdíjazású női röplabda Grand Prix-t, miután a fináléban 3:1-re legyőzte Kínát. San Diegóban a 750 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna elő-döntőjében: V. Williams–Davenport 6:3, 6:2; Dokics–Kurnyikova 6:7, 7:6, 6:0.

Hongkongban az olimpiai ezüstérmes Oroszország nyerte az 1,04 millió dollár összdíjazású női röplabda Grand Prix-t, miután a fináléban 3:1-re legyőzte Kínát. San Diegóban a 750 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna elő-döntőjében: V. Williams–Davenport 6:3, 6:2; Dokics–Kurnyikova 6:7, 7:6, 6:0.Kilencedikként zárta a női junoir kosárlabda Eb-t a szlovák válogatott, miután a helyosztón 60:53-ra nyert Magyarország ellen.Visszatér a Benfica labdarúgócsapatához Nuno Gomes, a portugál válogatott csatára. A vb-n is szerepelt 29 esztendős játékos azután döntött így, hogy olasz klubja, a Fiorentina csődbe jutott, s még a II. ligában sem indulhat.Jól kezdte a női kézilabda Interligát a vágsellyei együttes, hazai pályán 30:22-re nyert a Baden ellen, majd tegnap 30:22-re legyőzte a Hypo Niederösterreich csapatát.Ian Thorpe ausztrál úszófenomén már az ötödik aranyérmét szerezte a manchesteri Nemzetközösségi Játékokon, miután 100 m gyorson is az élen végzett. A 19 éves klasszis összesen kilenc elsőségnél tart a játékok történetében, ezzel utolérte Mike Wendent. A madridi futballtorna elődön-tőjében: Real Madrid–Liverpool 2:0, Bayern–AC Milan 2:1.A III. labdarúgóliga keleti csoportjának nyitófordulójában: Trebi-šov–Michalovce 1:0, Ďurkov–Svit 4:2, Stropkov–Sobrance 2:0; Bardejov–Turňa 1:3, Vranov–Poprad 3:0, St. Lubovňa–Lokomotíva Košice 3:0, Svidník–V. Kapušany 3:2, Pre-šov B–Lipany 3:0.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?