Spanyol Király Kupa – Félbeszakadt a santanderi meccs

Santander |

<p>Az első perc után félbeszakadt a csütörtöki Racing Santander-Real Sociedad visszavágó a spanyol labdarúgó Király Kupa negyeddöntőjében, miután az elmaradt fizetésük miatt tüntető hazai játékosok - ígéretükhöz hűen - nem küzdöttek a labdáért a kezdő sípszó után.</p>

A csapat tagjai ehelyett felsorakoztak a kezdőkörnél, a rivális futballisták pedig a saját térfelükön passzolgattak körülbelül egy percig, amikor is a játékvezető megállította a "küzdelmet".     A harmadosztályú együttes tagjai Mario Fernández csapatkapitánnyal az élen már hétfőn kilátásba helyezték, hogy nem lépnek pályára a mérkőzésen, ha a klubvezetés nem rendezi a velük szemben több hónapja fennálló tartozásokat. A bojkottfenyegetés részeként a játékosok az elnök és embereinek lemondását is követelték, mondván, az Ángel Lavín vezette vezérkar az ismételt ígéretek dacára sem fizette ki nekik járandóságukat. A 2011-ben még a Primera Divisiónban szereplő egyesület évek óta a csőd szélén áll.      A santanderiek már januárban is jelezték elégedetlenségüket: az Almeríával vívott nyolcaddöntős kupatalálkozó elején, a kezdő sípszó után tiltakozva állva maradtak, amíg a rivális csapat - az előzetesen megbeszélteknek megfelelően - kirúgta a labdát az oldalvonalon.    A mostani kupapárharc első meccsét a Real Sociedad hazai pályán 3-1-re nyerte.     A korábbi visszavágók:    szerdán játszották:FC Barcelona-Levante 5-1 (2-1)    Továbbjutott: a Barcelona, kettős győzelemmel Athletic Bilbao-Atlético Madrid 1-2 (1-0)    Továbbjutott: az Atlético Madrid, kettős győzelemmel.     kedden játszották:Real Madrid-Espanyol 1-0 (1-0)    Továbbjutott: a Real Madrid, kettős győzelemmel. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?