Sovič a Slovanba megy?

Pozsony/Kassa. Hazai környezetben készül a tavaszi idényre a kassai FC élvonalban szereplő futballcsapata.
Az anyagi gondokkal küszködő klub már nagyon várja a prágai Bohemianstól a Kamil Čontofalský kapus három évvel eze-lőtti(!) átigazolásáért járó 1,25 millió koronát.

Pozsony/Kassa. Hazai környezetben készül a tavaszi idényre a kassai FC élvonalban szereplő futballcsapata.

Az anyagi gondokkal küszködő klub már nagyon várja a prágai Bohemianstól a Kamil Čontofalský kapus három évvel eze-lőtti(!) átigazolásáért járó 1,25 millió koronát. Csak decemberben egyezett még a két egyesület vezérkara, a prágaiak január elejére ígérték az összeg felének az átutalását. Egyelőre azonban nem érkezett meg a pénz a számlára. Egyébként a válogatott kapus valószínűleg Oroszországban folytatja, a szentpétervári Zenit és a CSZKA Moszkva érdeklődik iránta.

Több kulcsember távozni akar, Martin Obšitník már a ligetiekkel gyakorol, az Artmedia vezetői szeretnék a hét végéig lezárni az ügyet. Dušan Radolský edző kérésére a Slovan szeretné leigazolni a 30 esztendős Miroslav Sovičot. Megkönnyíti az égszínkékek helyzetét, hogy a rutinos középpályásnak a múlt év végén lejárt a szer-ződése. A keletiek azonban szeretnék megtartani a nagy munkabírású futballistát, s a korábbinál lényegesen jobb feltételeket kínáltak neki.

Úgy döntött a kassai vezérkar, hogy a napokban kipróbálják a nagymihályi Belán Norbertet, akinek élvonalbeli tapasztalatai is vannak (korábban Homonnán védett). Egyébként a 29 esztendős kapus eddig a dunaszerdahelyiekkel edzett. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?