SĺLÖVŐ-VB

Oberhof. Folytatódott a Poirée-család diadalmenete a németországi sílövő-világbajnokságon: tegnap előbb a férj, Raphael győzött a férfiak 20 km-es számában, majd hitvese, Liv-Grete lett aranyérmes a norvég női váltó tagjaként.

Oberhof. Folytatódott a Poirée-család diadalmenete a németországi sílövő-világbajnokságon: tegnap előbb a férj, Raphael győzött a férfiak 20 km-es számában, majd hitvese, Liv-Grete lett aranyérmes a norvég női váltó tagjaként. A 30 éves, egygyerekes családanya már harmadik elsőségét ünnepelhette Oberhofban, korábban kétszer egyéniben volt a legjobb.

Eredmények – nők, 4x6 km váltó: 1. Norvégia 1:16:59,8 ó (0 büntetőkör); 2. Oroszország + 1:08,2 (0); 3. Németország + 1:18,6 ... 15. Szlovákia (Hassilová, Mihoková, Slezáková, Pavkovčeková) + 6:14,7

Férfiak, 20 km: Poirée (francia) 51:37,9 (1 büntetőperc); 2. Sikora (lengyel) + 55,5 (1); 3. Björndalen (norvég) + 1:00,5 ... 17. Novák +3:56,3 (2) ... 29. Marek Matiaško (szlovákok) +5:10,1. (TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?