Sikerült a címvédés

Malmő. Nos, azoknak lett igazuk, akik arra tippeltek, hogy ismét Totmjanyináék nyakába kerül az aranyérem. Mert míg a címvédők hibátlanul futottak, addig Petrováék ezúttal több apróbb bakit is elkövettek Rahmanyinov dallamaira előadott szabadon választottjukban.

Malmő. Nos, azoknak lett igazuk, akik arra tippeltek, hogy ismét Totmjanyináék nyakába kerül az aranyérem. Mert míg a címvédők hibátlanul futottak, addig Petrováék ezúttal több apróbb bakit is elkövettek Rahmanyinov dallamaira előadott szabadon választottjukban. ĺgy aztán a galád Addams családot parádésan alakító francia duó került a második helyre. Pedig, a pontszámaikat látva Sarah Abitbol még sírva távozott a csarnokból, az eredményhirdetésnél viszont már sugárzott az arca. Érthető, elvégre fél év kihagyás után – amelyre Achilles-ín szakadása miatt került sor – ez több mint parádés visszatérés.

Párosok (végeredmény): 1. Tatjana Totmjanyina, Makszim Marinyin (orosz) 2,0; 2. Sarah Abitbol, Stéphane Bernadis (francia) 3,5; 3. Marija Petrova, Alekszej Tyihonov (orosz) 3,5; ... 11. Mária Gerasimenková, Vladimír Futaš (szlovák) 16,5.

Jégtánc (eredeti táncok): 1. Irina Lobacseva, Ilja Averbuh (orosz) 1,0; 2. Albena Denko, Makszim Stavijszki (bolgár) 2,0; 3. Tatjana Navkova, Roman Kosztomarov (orosz) 3,0. Folytatás ma este. (NS, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?