Sikeres jégkoronggála

Pozsony. Nagy érdeklődés előzte meg a tegnap esti Észak–Dél hokigálát. Meglepetésre elsőként az est finn sztárvendége, Kimi Räikkönen Forma–1-es pilóta lépett jégre, és pár kört megtéve üdvözölte a szurkolókat.

Pozsony. Nagy érdeklődés előzte meg a tegnap esti Észak–Dél hokigálát. Meglepetésre elsőként az est finn sztárvendége, Kimi Räikkönen Forma–1-es pilóta lépett jégre, és pár kört megtéve üdvözölte a szurkolókat. Kimi – hogy könnyebben megkülönböztethető legyen – eltérő színű, McLaren-logóval ellátott hatos számú mezt viselt. A csapatok már jóval a mérkőzés előtt kijöttek a jégre, s a nézők bíztatása mellett egy show-elemekkel is tarkított bemelegítést tartottak. A játékosok bemutatása is igazi amerikai stílusban zajlott, fényekkel és hangeffektusokkal fűszerezve. A mérkőzés kezdete előtt Kimi Räikkönen 200 ezer koronával ajándékozta meg a szlovák szövetséget.

Maga a meccs baráti hangulatban zajlott, Šatan és társai egymást kímélve, mosolyogva passzolgattak. Az első gól Marian Hossa nevéhez fűződik, aki már az első percben betalált Lašák kapujába, s innentől kezdve a két csapat ontotta a szebbnél szebb gólokat. Kivéve Räikkönent. Ő először a második percben futott ki a jégre, de egy ideig eltartott, amíg hozzászokott a meccs tempójához. Ügyességét és szemfülességét dicséri, hogy többször is sikerült helyzetbe kerülnie. A kétméteres Zdeno Chára, aki az NHL-ben a csatárok réme, most csak simogatta az ellenfél játékosait. Bondráék leginkább mégis a fiatal finnre vigyáztak, aki kisebb lábfájással érkezett Pozsonyba, mégis vállalta a találkozót. A szünetben a szervezők versenyekkel lepték meg a szurkolókat. Először gyorsaságukat mérték össze az NHL-es sztárok, majd pedig büntetőlövések végrehajtásában próbálták felülmúlni egymást. Lapzártánkkor a mérkőzés még nem ért véget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?