Ružomberok–Trnava döntő

Pozsony. A rózsahegyiek jutottak a labdarúgó Szlovák-kupa döntőjébe, miután az elődöntő visszavágóján 11-esekkel legyőzték az Artmedia együttesét. Ellenfelük a pozsonyi fináléban a Spartak Trnava lesz.
ARTMEDIA BRATISLAVA–MFK RUŽOMBEROK 2:0 (2:0) – büntetőkkel: 5:6. Az első mérkőzésen 0:2. Góllövő: Reiter (8., 35.).

Pozsony. A rózsahegyiek jutottak a labdarúgó Szlovák-kupa döntőjébe, miután az elődöntő visszavágóján 11-esekkel legyőzték az Artmedia együttesét. Ellenfelük a pozsonyi fináléban a Spartak Trnava lesz.

ARTMEDIA BRATISLAVA–MFK RUŽOMBEROK 2:0 (2:0) – büntetőkkel: 5:6. Az első mérkőzésen 0:2. Góllövő: Reiter (8., 35.). játékvezető: Olšiak, 1795 néző.

A pozsonyiak már fél óra alatt ledolgozták az első meccsen összeszedett kétgólos hátrányukat. A vendégek három csatárral próbáltak játszani, ám a hazaiak megszállták a középpályát, és már a hetedik percben kihasználták a rózsahegyi védelem megingását – 1:0. Huszonöt percig tartott, míg újabb fogást talált ellenfelén az Artmedia: Sninský egy ügyes kényszerítőt követően Reitert hozta kihagyhatatlan helyzetbe – 2:0. A második félidőben már kevesebb helyzet adódott, Halenár és a túloldalon Božok lehetősége is kimaradt. A tizenegyesrúgásoknál a vendégeknek kedvezett a szerencse: a hetedik sorozatban Straka Gábor hibázott, míg a rózsahegyi játékos nem, és így a vendégek jutottak a május 8-i fináléba. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?