Roy Keane távozik az Aston Villától

<p>Hat hónap után távozik az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Aston Villa másodedzői posztjáról Roy Keane, a Manchester United és az ír válogatott korábbi sztárja.</p>

A szakember azzal indokolta döntését, hogy a jövőben szeretne teljes egészében a hazája válogatottjánál végzett munkájára összpontosítani. Keane az ír nemzeti együttesnél is segédedző Martin O'Neill szövetségi kapitány mellett.    "Nagyon élveztem az itt töltött időt, rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. Mostanra azonban túl sok lett számomra a párhuzamosan végzett munka" - fogalmazott a 43 éves volt középpályás, aki volt már a Sunderland és az Ipswich edzője is.    Roy Keane az MU-val hétszer nyerte meg az angol bajnokságot, négyszer az FA Kupát és 1999-ben a Bajnokok Ligáját. Az ír válogatottban 67-szer lépett pályára és kilenc gólt szerzett.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?