RÖVIDEN

Tabi eltiltva, oda a pontok
Kassa. Játék nélkül a nagytapolcsányiak 5:0-ra nyerték a szombaton félbeszakadt Topoľčany–Komárno I. ligás vízilabda-mérkőzést. A szövetség fegyelmi bizottsága még arról is döntött, hogy a vétkes, vagyis Tabi Péter, a komáromiak kapusa három mérkőzésen nem játszhat.

Tabi eltiltva, oda a pontok

Kassa. Játék nélkül a nagytapolcsányiak 5:0-ra nyerték a szombaton félbeszakadt Topoľčany–Komárno I. ligás vízilabda-mérkőzést. A szövetség fegyelmi bizottsága még arról is döntött, hogy a vétkes, vagyis Tabi Péter, a komáromiak kapusa három mérkőzésen nem játszhat. Mint már arról beszámoltunk, a Duna-partiak portása a harmadik negyedben, 5:4-es komáromi vezetésnél és harmadik kiállítása után a medencéből távozóban vízzel fröcskölte le, majd sértegette a játékvezetőt. Tettéért nem csak ő, hanem csapata is bűnhődik. (sita)

Felemás kupaellenfelek

Bécs. A Dunaferr a lehető legnehezebb, a Győri Graboplast ETO KC pedig a legkönnyebb ellenfelet kapta a női kézilabda európai kupák elődöntőinek tegnapi sorsolásán. A Dunaújváros a Ferencvárost búcsúztató, világklasszisokkal teletűzdelt dán Slagelsével találkozik, ráadásul az sem kedvező, hogy az első mérkőzést a magyar bajnok otthonában rendezik április 17-én vagy 18-án. A Győr a kívánságlistáján a legelőkelőbb helyen szereplő norvég Vag HK ellen játszik, az első csatát ebben a párharcban is Magyarországon tartják. (mti)

Stadionbezárás következik?

Róma. Helyi sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy egy hónapra bezárják a római Stadio Olimpicót, miután a vasárnap esti SS Lazio-AS Roma futballderbi félbeszakadt, s a mérkőzést övező rendbontássorozatnak több mint száz – többségében rendőr – sérültje volt. Az aréna állítólag súlyos károkat szenvedett, melyeknek összértéke meghaladja a 200 ezer eurót, s az olasz szövetség a hírek szerint ezért fontolgatja, hogy egy ideig ne rendezzenek találkozókat itt. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?