RÖVIDEN

Ian Thorpe világcsúcsra tör
Sydney. Ian Thorpe, az úszósport koronázatlan királya elképzelhetőnek tartja, hogy az ausztrál bajnokságon megdönti saját világcsúcsait. „Minden versenyen jobbat akarok úszni egyéni rekordjaimnál, amire most jó esély van, hiszen nagyszerű formában érzem magam” – mondta a 20 éves fenomén.

Ian Thorpe világcsúcsra tör

Sydney. Ian Thorpe, az úszósport koronázatlan királya elképzelhetőnek tartja, hogy az ausztrál bajnokságon megdönti saját világcsúcsait. „Minden versenyen jobbat akarok úszni egyéni rekordjaimnál, amire most jó esély van, hiszen nagyszerű formában érzem magam” – mondta a 20 éves fenomén. Thorpe pályafutása során 18 világcsúcsot állított fel és jelenleg három számban – 200, 400 és 800 gyorson – övé a legjobb eredmény. (MTI)

Portillo nem megy Barcelonába

Madrid. Javier Portillo menedzsere határozottan cáfolta azokat a spanyol lapértesüléseket, melyek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának fiatal csatára az FC Barcelonában folytatja pályafutását. „Félreértésről, vagy szándékos zavarkeltésről lehet szó – fogalmazott Herminio Menendez. – Ebből az egész históriából semmi sem igaz. Beszéltem a Barcelona vezetőivel és megmondtam, Javier Madridban marad!” (MTI)

Ralf Schumacher bajnok akar lenni

Berlin. Ralf Schumacher akkor örülne leginkább, ha bátyját is legyőzve lenne világbajnok a Forma–1-ben. „Sokkal nagyobb lenne a diadal értéke. Ellenkező esetben ugyanis mindenki azt mondaná, hogy csak azért lettem első, mert Michael már nincs a mezőnyben” – mondta a Williams-BMW német versenyzője. Ralf Schumacher eddig 101 futamon indult az autósport elitkategóriájában, 178 pont szerzett, négy versenyt nyert meg, egyszer indult az 1-es rajtkockából. (MTI)

Sumudica szívproblémái

Debrecen. Sokakat vmeglepett, hogy Szentes Lázár vezetőedző a DVSC–FTC bajnokin előbb a kezdőcsapatba jelölte, majd onnan kihagyta a góllövőllistán harmadik helyen álló Marius Sumudicát. Kegyvesztettségről szó sincs, az ok sokkal szomorúbb: a támadónak szívproblémái vannak. Egyelőre pihennie kell, s még nem lehet tudni, mennyire komoly a betegsége. Mindenesetre a napokban alapos orvosi kivizsgáláson veszt részt, ami után eldől, mikor térhet vissza a pályára. Szentes Lázár elmondta, hogy egyszer már felmerültek Sumudicanál ezek a problémák, de akkor úgy tűnt, hogy nem komoly a baj, és néhány napos pihenő után újra edzésbe állhatott – írja a csapat honlapja. (ORIGO)

Sas nem készül az Interhez

Isztambul. Hasan Sas, a török labdarúgó-válogatott és a Galatasaray erőssége határozottan cáfolta azokat a híreket, melyek szerint az Internazionaléhoz szerződik. „Higygyék el, hogy szó sincs az átigazolásomról. Nem tárgyaltam senkivel, így értelemszerűen szerződést sem írhattam alá egyetlen csapathoz sem” – nyilatkozott ingerülten a 26 éves világbajnoki bronzérmes középpályás. A pletykák azért indultak meg Sassal kapcsolatban, mert jelenleg nem sok játéklehetőséghez jut csapatában, mivel nem volt hajlandó meghosszabbítani az idény végén lejáró kontraktusát, ráadásul az isztambuli együttes vezetőedzőjével, Fatih Terimmel sincs a legjobb viszonyban. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?