RÖVIDEN

Kluivert még maradni akar
Barcelona. Patrick Kluivert, az FC Barcelona labdarúgócsapatának holland csatára bejelentette, hogy egyelőre mindenképpen a katalán együttesnél marad.

Kluivert még maradni akar

Barcelona. Patrick Kluivert, az FC Barcelona labdarúgócsapatának holland csatára bejelentette, hogy egyelőre mindenképpen a katalán együttesnél marad. Ennek ellenére a válogatott támadó elmondta, hogy ha továbbra is ilyen ellenséges lesz vele a Nou Camp közönsége, akkor komolyan elgondolkozik azon, hogy elhagyja a klubot. – Küzdeni fogok azért, hogy visszanyerjem a szurkolók bizalmát, és újra gólokat lőjek – mondta Kluivert, aki az utóbbi hetekben gyenge formája miatt a katalán szurkolók első számú „üldözöttje” lett. (MTI)

Hölgy az iraki szövetség élén

Bagdad. Iftikhar Jumma Ali személyében egy hölgyet neveztek ki az Iraki Asztalitenisz Szövetség elnöki posztjára. A háború kitörése óta az országban rendkívül bizonytalan volt a sportági szövetségek és az olimpiai bizottság helyzete, illetve munkája, az átmenetileg felállított Sporttanács azonban most úgy döntött: új vezetőket választ a testületek élére. Az összes szövetség irányítói közül Jumma Ali az egyetlen hölgy, az általa irányítandó, tíztagú végrehajtó bizottság egytől egyig férfiakból áll. (MTI)

Eltiltották Alex Fergusont

Manchester. Alex Ferguson még a Newcastle elleni bajnokin keveredett szópárbajba a negyedik játékvezetővel, miután éles kirohanást rendezett a bíró ellen, aki egy szabálytalanságot látott másképpen, mint a skót szakember. A verbális összecsapás után Sir Alex húzta a rövidebbet, az eset ugyanis belekerült az ellenőri jelentésbe, a szövetség pedig 10 ezer fontos büntetést, és kétmeccses eltiltást rótt ki a menedzserre, aki így kénytelen lesz a lelátóról végignézni a MU két bajnoki találkozóját. (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?