RÖVIDEN

Kilenc milliárd dollár a rendezésre
Doha. Líbia kilenc milliárd dollárt szán a 2010-es labdarúgó-világbajnokság rendezésére. Mindezt Abdul Maged Bushwesha, az ország futballszövetségének főtitkára jelentette be, aki hozzátette: nyolc új stadiont építenek, amelyek mindegyike már 2008-ra elkészül.

Kilenc milliárd dollár a rendezésre

Doha. Líbia kilenc milliárd dollárt szán a 2010-es labdarúgó-világbajnokság rendezésére. Mindezt Abdul Maged Bushwesha, az ország futballszövetségének főtitkára jelentette be, aki hozzátette: nyolc új stadiont építenek, amelyek mindegyike már 2008-ra elkészül. A FIFA korábbi döntése értelmében a 2010-es vb-nek Afrika adhat otthont. Líbia mellett Tunézia, a Dél-afrikai Köztársaság, Egyiptom és Marokkó jelentkezett. A házigazdát a tervek szerint jövőre jelölik ki. (MTI)

Amerikában operálják Bellamyt

London. A Newcastle és a walesi válogatott szakvezetője egyaránt a másik felet hibáztatja azért, hogy

Craig Bellamy térdsérülése ismételten kiújult, mi

több, a játékost azonnal műteni kell. Bobby Robson éppen ennek elkerülése végett ellenezte a játékos válogatottban való fellépését, ám ezzel kihívta Hughes kapitány haragját, aki szerint Bellamy játéka ugyanúgy pótolhatatlan a nemzeti tizenegyben is. Az egymásra mutogatás és a kesergés ezzel együtt nem javít sem a támadó, sem pedig a két csapat állapotán. Wales – Bellamy nélkül – jóval gyengébb felállásban lépne pályára a sorsdöntő Oroszország elleni Eb-pótselejtezőn, míg Newcastleben a többi sérült

Kieron Dyer és Andy Griffin – kiválásával tovább nőtt az aggodalom. (nb1.hu)

Papp László temetése

Budapest. November 6-án, csütörtökön 14:30 órakor a Farkasréti temető halottasházából kísérik utolsó útjára Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívót.

A hosszú, súlyos betegség után múlt csütörtökön 78 éves korában elhunyt legendás sportolót a Magyar Olimpiai Bizottság és a főváros saját halottjának tekinti. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?