Rossz napot fogtak ki

Budapest. Az MTK szerdán rendkívül rossz napot fogott ki a Dinamo Zagreb ellen, csupán gólnélküli döntetlenre volt képes, s így fikarcnyi esélye sem volt, hogy ledolgozza kétgólos hátrányát.

Budapest. Az MTK szerdán rendkívül rossz napot fogott ki a Dinamo Zagreb ellen, csupán gólnélküli döntetlenre volt képes, s így fikarcnyi esélye sem volt, hogy ledolgozza kétgólos hátrányát. – Zágrábban jártunk közelebb a továbbjutáshoz, de ott elszalasztottuk a lehetőségeinket, míg itthon nem tudtunk mit kezdeni ellenfelünk jól szervezett védelmével – értékelte a párharcot Egervári Sándor vezetőedző. A szakvezető hozzátette: a Dinamo ellen kevés a hajtás és a motiváltság, mert ötletes és improvizatív támadójátékot kellett volna felvonultatni a visszavágón, ám még kibontakoznia sem sikerült csapatának. Teljes mértékben alátámasztja Egervári szavait ama tény, hogy az MTK a 73. percben találta el először a horvátok kapuját...

Érdekesség, hogy az MTK hat éven belül harmadszor esett ki a Dinamóval – illetve jogelődjével, a Croatia Zagrebbel – szemben, ráadásul a horvátok tavaly kettős győzelemmel a Zalaegerszeget is kiverték az UEFA Kupa 1. körében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?