Ronaldo távozni akar

Milánó. Egyre biztosabb, hogy a brazil csatárzseni távozik Milánóból. Massimo Moratti, az Inter elnöke bejelentette, hogy a szurkolók ne várják Ronaldót a milánói reptéren, mert nem utazik vissza klubjához.

Milánó. Egyre biztosabb, hogy a brazil csatárzseni távozik Milánóból. Massimo Moratti, az Inter elnöke bejelentette, hogy a szurkolók ne várják Ronaldót a milánói reptéren, mert nem utazik vissza klubjához. A Alexandre Martins, az Inter brazil csatárának (egyik) menedzsere meglehetősen egyértelműen adta az olasz klub tudtára, hogy legnagyobb csillaga kiásta a csatabárdot. A menedzsere közölte, hogy Ronaldo csak akkor fog az Interben játszani, ha kényszerítik erre, a tárgyalások ugyanis előrehaladott állapotban vannak a Real Madriddal.

Ronaldónak tegnap kellett volna megjelennie a kék-feketék edzőtáborában, a Pinetinában, hogy az orvosi vizsgálatok után ma megkezdje a felkészülést a csapattal...

Hector Cúper, az Internazionale vezetőedzője leszögezte: szüksége van Ronaldóra és el sem tudja képzelni, hogy mi történne, ha távozna. A spanyol lapok a közelmúltban azt írták, hogy az argentin szakember nem lenne bánatos, ha a világbajnok brazil csillag más együttesben folytatná a pályafutását. – Soha sem mondtam ilyet, ez hazugság. A klub rendkívül sokat tett azért, hogy sérülése után viszszatérjen a futballvilágba, köré építettük a csapatot – reagált a híresztelésekre Cúper.

Korábban már Massimo Moratti, az Inter elnöke is határozottan kijelentette: Ronaldo nem eladó! A csatár és ügynöke azonban napok óta azon fáradozik, hogy mégis létrejöhessen az átigazolás. A klasszisért hivatalosan még senki sem jelentkezett be a milánóiaknál, de a nemzetközi sajtó szerint a Real Madrid és esetleg a Manchester United tudná csak kifizetni a nyilvánvalóan hatalmas összeget. (NS, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?