Repült a szádalmásiak törülközője

foci

Ősszel még lejátszották mind a 14 meccsüket, és 17 pontjukkal a táblázat felső részében végeztek. A rozsnyórudnaiak elleni tavaszi nyitómérkőzésükre viszont nem utaztak el a szádalmásiak, majd ezután bedobták a törülközőt. 
 

Az említett összecsapás elmaradásáért és a kilépésért összesen 620 euró büntetéssel sújtották a klubot. 
„Már korábban észleltük, hogy nagy a baj. A szurkolók is háborogtak amiatt, hogy a labdarúgók jelentős része ahelyett, hogy a szívét-lelkét hagyná a gyepen, a pályán piheni ki fáradalmait. Az első februári edzésre csak ketten jöttek el, de a többiek a későbbiek során sem jöttek. Balta Gyula edzővel négy felkészülési meccset kötöttünk le, s mivel nem akartunk szégyenben maradni, azokat le is játszottuk. Szomorú volt látni a vergődésünket, például az utolsó találkozón a csécsiek 14:0-ás győzelmükkel valósággal megaláztak bennünket. Alapos mérlegelés után nyugtáztuk, hogy mindössze három-négy olyan focistánk maradt, akik megütik a kívánt szintet. Nehéz volt dönteni, ám lépnünk kellett. Úgy tudom, az 1960-as évek elejétől megszakítás nélkül szerepelt a csapat különböző bajnokságokban” – tájékoztatott Zubriczky Slavomír szádalmási klubelnök, a község polgármestere. 

Játékosaik java része a közeli települések csapatait erősíti, ám a klubvezetés nyáron visszavárja őket, és kísérletet tesz egy ütőképes kollektíva létrehozására. Az újrakezdés csak a legalacsonyabb osztályban, a VII. ligában lehetséges.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?