Sport

Repült a szádalmásiak törülközője

Ősszel még lejátszották mind a 14 meccsüket, és 17 pontjukkal a táblázat felső részében végeztek. A rozsnyórudnaiak elleni tavaszi nyitómérkőzésükre viszont nem utaztak el a szádalmásiak, majd ezután bedobták a törülközőt.
Ábel Gábor

2019. május 23. 15:00

Az említett összecsapás elmaradásáért és a kilépésért összesen 620 euró büntetéssel sújtották a klubot. 
„Már korábban észleltük, hogy nagy a baj. A szurkolók is háborogtak amiatt, hogy a labdarúgók jelentős része ahelyett, hogy a szívét-lelkét hagyná a gyepen, a pályán piheni ki fáradalmait. Az első februári edzésre csak ketten jöttek el, de a többiek a későbbiek során sem jöttek. Balta Gyula edzővel négy felkészülési meccset kötöttünk le, s mivel nem akartunk szégyenben maradni, azokat le is játszottuk. Szomorú volt látni a vergődésünket, például az utolsó találkozón a csécsiek 14:0-ás győzelmükkel valósággal megaláztak bennünket. Alapos mérlegelés után nyugtáztuk, hogy mindössze három-négy olyan focistánk maradt, akik megütik a kívánt szintet. Nehéz volt dönteni, ám lépnünk kellett. Úgy tudom, az 1960-as évek elejétől megszakítás nélkül szerepelt a csapat különböző bajnokságokban” – tájékoztatott Zubriczky Slavomír szádalmási klubelnök, a község polgármestere. 

Játékosaik java része a közeli települések csapatait erősíti, ám a klubvezetés nyáron visszavárja őket, és kísérletet tesz egy ütőképes kollektíva létrehozására. Az újrakezdés csak a legalacsonyabb osztályban, a VII. ligában lehetséges.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

7,5 millió eurós nyereséggel zárult a szlovákiai jégkorong-vb

Pazar koncerthelyszínt talált az Omega

Frissítve

Ismét csak egyetlen alkotmánybíró-jelöltet sikerült megválasztani

Ki állítja meg a házigazda Brazíliát?

Elnapolták a politikusok válaszadási jogáról szóló vitát

Gelléék és Vlčekék is a döntőben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?