Rend lesz az öltözőben

Pozsony. Három napja Jozef Adamec irányítja a Slovan labdarúgócsapatát, amely csak bukdácsol az élvonalban. A válogatott egykori edzője azt ígéri, rendet tesz a Téglamezei stadionban, s az együttes rövidesen elindul felfelé azon a bizonyos lejtőn. A szókimondó trénerrel a tegnapi edzés után beszélgettünk.

Pozsony. Három napja Jozef Adamec irányítja a Slovan labdarúgócsapatát, amely csak bukdácsol az élvonalban. A válogatott egykori edzője azt ígéri, rendet tesz a Téglamezei stadionban, s az együttes rövidesen elindul felfelé azon a bizonyos lejtőn. A szókimondó trénerrel a tegnapi edzés után beszélgettünk.

Meglepődött, amikor felkeresték a Slovan szakvezetői?

Nem! Nem történt semmi különös, csak kaptam egy érdekes ajánlatot, amit azon nyomban el is fogadtam.

Nem nyugtalanítja a szebb napokat látott klub katasztrofális anyagi helyzete?

Ezzel én nem törődöm, nem az én dolgom a pénzszerzés, nekünk a pályán kell bizonyítani. Különben az illetékesek azt ígérték, rövidesen rendeződnek a dolgok.

Milyen céllal ült le a legnépsze-rűbb szlovák csapat kispadjára?

Elsősorban azon fáradozom, hogy rend legyen az öltözőben, mindenki a maximumot nyújtsa az edzéseken és a meccseken és hogy jobban, eredményesebben játszunk, no meg az is jó lenne, ha a szurkolók visszatérnének a Slovan-stadionba. Még csak a bajnokság egynegyedén vagyunk túl, tehát nem kell tragikusan kezelni a dolgokat. Hogy milyen helyezéssel lennék elégedett? Ezzel egyelőre nem foglalkoztam, majd talán az őszi idény után erre is válaszolok. Mindennél fontosabb, hogy szombaton legyőzzük az újonc Besztercebányát.

Egyesek szerint nagy jövés-menés várható a téli átigazolási id#szakban...

Nálam senki sincs leírva, ha jól futballozik, akkor marad, ha pedig gyenge teljesítményt nyújt, akkor mehet. Még nem töröm a fejem az átigazolásokon, egyelőre csak ismerkedem a kerettel.

Mit szól a válogatott selejtező csoportban elért harmadik helyéhez?

Az utolsó meccset már nem kísértem figyelemmel, amióta nem vagyok a nemzeti csapatnál, nem mondok véleményt a válogatottról. Én sem szerettem, ha a kívülállók bíráltak!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?