Remák már a második!

Pécs. A harmadik versenynapon is dobogós helyen ért célba Remák Zoltán a magyar kerékpáros körversenyen. A CK Podbrezová 26 esztendős szepsi versenyzője címvédőként állt rajthoz a Tour de Hongrie-n, s a tegnapi, Balatonföldvárról Pécsre vezető szakaszon a második helyen végzett az ausztrál Philip Thuaux (Cyclingnews.

Pécs. A harmadik versenynapon is dobogós helyen ért célba Remák Zoltán a magyar kerékpáros körversenyen. A CK Podbrezová 26 esztendős szepsi versenyzője címvédőként állt rajthoz a Tour de Hongrie-n, s a tegnapi, Balatonföldvárról Pécsre vezető szakaszon a második helyen végzett az ausztrál Philip Thuaux (Cyclingnews.com) mögött.

Ez volt az első hegyi futam az idei körversenyen, ennek megfelelően már az elején szét is szakadt a mezőny, és a Remák Zoli vezette szökevénycsoport a 20 km-től kezdve fokozatosan növelte előnyét, amely a 64. kilométernél már hat perc is volt, a 120. kilométerre viszont két percre csökkent. Ekkor lépett meg a szökésben lévő élbolytól Remák és Thuaux, s a hajrát végül az ausztrál bírta jobban, aki ezzel megszerezte a sárga trikót, míg Remák a második helyre jött fel összetettben.

Tour de Hongrie, 2. szakasz, Balatonföldvár-Pécs (166 km): 1. Philip Thuaux 3:56,55; 2. Remák Zoltán 1 perc 6 mp hátrány, 3. Martin Prázdnovský (Podbrezová) 3 perc 1 másodperc hátrány. Ma Békéscsabán a csapatidőfutam következik. (g)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?