Sport

Régióhoz ragaszkodók FLB-selejtezője

Balogfala | Kilenc csapat részvételével rendezik szombaton (kezdés: 9.00) a VII. Felvidéki Labdarúgó-bajnokság (FLB) idei első selejtezőjét, mégpedig a Nógrád és Gömör régióban.
J. Mészáros Károly

2019. június 20. 19:45

Selejtezővel kezdődik a 7. Felvidéki Labdarúgó-bajnokság (Képarchívum)

A selejtező folytatása július 5-én Martoson a MartFeszt keretében következik. „Nem titok, hogy mi ragaszkodtunk a selejtező régióban történő lebonyolításához, mert sportéletet hozott településeinkre. Korábban többfordulós selejtezőnket mindig máshol szerveztük, ami esemény volt térségünkben minden házigazda számára. Most egy tornán dől el a továbbjutás kérdése – tájékoztatta lapunkat a korábbiakhoz ragaszkodásuk okairól Nagy Csaba, a selejtező főszervezője. – Kilenc csapat – Fülek, Rimaszombat, Egyházasbást, Balogfala, Füleksávoly, Sajóvölgye, Balogvölgye, Sajószentkirály és Turócvölgye – indul. Fülek, Rimaszombat és Egyházasbást az esélyes a három döntőbeli hely kiharcolására, de én szoros befutót várok, mert elég jó csapatok indulnak, s mindig okozhat valaki meglepetést. Izgalmas mérkőzések lesznek. Előbb két csoportban kezdünk, majd a két első helyezett az elődöntőben folytatja, s az éremcsaták után a három dobogós utazhat az országos döntőre Martosra.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Összefogásra buzdító akciók

A DAC célja újra Európa

Nem üzemeltet tovább sürgősségi egészségügyi állomásokat Szlovákiában a Falck

Jövőre kezdődhet az idegenrendészet dunaszerdahelyi fiókjának felújítása

WHO: Magas cukortartalmúak és a babák számára nem megfelelőek a bébiételek

Nagy meleg, száznál több futó

Legfrissebb galériák
Olvasta már?