Régióbajnokok a nagymegyeriek

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSNagymegyer. Vasárnap óta tény, hogy a nagymegyeri újonc megnyerte a nyugat-szlovákiai régióbajnokságot.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nagymegyer. Vasárnap óta tény, hogy a nagymegyeri újonc megnyerte a nyugat-szlovákiai régióbajnokságot. Még két forduló van hátra, de már behozhatatlan a Lérant-legénység előnye (öt ponttal vezetnek a bősiek előtt, de legnagyobb riválisuktól a végén még három pontot levonnak).

Másfél év alatt kapott újra szárnyra a nagymegyeri futballcsapat, amióta Strasszer László csapatmenedzser barátjával, Benkóczky Tiborral átvonult Komáromból a fürdővárosba. „Mikor Tarcsi klubelnök úr megkeresett, igent mondtam, s Lérant Péter edzőt is magammal vittem – utal a kezdetekre a komáromi szakember, aki korábban a DAC-ban is volt csapatvezető. – Új játékosokat vittünk a cseh I. ligából, s a nagymegyeriekkel együtt egy jó csapatot sikerült összekovácsolnunk. Tavaly az NB I volt csillaga, Ferenczi Pista is nálunk játszott. Nyáron újra erősítettünk, és megint a feljutás volt a cél. Kiváló a hazai mérlegünk: eddig nem kaptunk ki, és idehaza csak két gólt rúgtak az ellenfelek. Megindult a szekér, s miután közvetlen riválisaink, a bősiek és a komáromiak is megtorpantak, már most bajnokok vagyunk.”

Strasser László komáromiként vegyes érzésekkel éli meg ezeket a napokat. Pragmatikusan mérlegel: „Eljöttem Komáromból, éreztem, itt van szükség rám. Mivel a munkám ide köt, itt bizonyítok – mondja, mikor a témára tereljük a szót. – Keményen megdolgoztunk a két bajnoki címért. Nagyon jó a kollektíva, barátommal szeretnénk, ha folytathatnánk. Új kihívás a III. liga. Ha besegítenek mások is, maradok, ha nem, nem folytatom. Napokon belül kiderül.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?