Rangadót nyertek a jó formában lévő sáróiak

foci illusztráció
Érsekkéty/Sáró |

Tovább folytatták menetelésüket a sáróiak, ezúttal a táblázat közepén, a kilencedik helyen tanyázó érsekkétyiek otthonában arattak 4:3-as győzelmet a lévai területi focibajnokság VII. ligájának 20. fordulójában. 
 

A Garam mentiek ezzel pontszámban beérték a dobogó második fokát birtokló nagytúriakat és mindössze rosszabb gólarányuknak köszönhetően harmadikok.


Nagyon elkapták a fonalat a vendégek, és a 29. percben már kétgólos előnyre tettek szert. A második félidő elején a hazaiaknak három perc is elegendő volt az egyenlítésre, ám a folytatásban a sáróiak határozottabbaknak bizonyultak a gólhelyzetek értékesítésében.
„Gyatrán kezdtük az őszi idényt, az első hat meccsen csupán egy pontot sikerült szereznünk, és belefutottunk két nagyobb vereségbe is. Aztán a 7. fordulóban a palástiak elleni győzelem lelket öntött a fiúkba, jobb lett a hangulat, és egyre többen vettek részt a villanyfényes edzéseken. Sajnos számos kellemetlenséggel is szembesültünk, mivel a falu akkori vezetése sok esetben igyekezett keresztbe tenni nekünk. Szerencsére megoldódtak a gondok, és újra a régi kerékvágásba került a foci. A tavaszi idény kezdete előtt felkértük a tapasztalt Štuller Istvánt az edzői feladatok ellátására, aki nagy lendülettel látott neki a munkának. A hétvégi meccsre sajnos tartalékosan álltunk ki, mivel Bényi László, Skuta József és Štuller Erik sérüléssel bajlódik. A fiúk igazán kitettek magukért, és ha a játékvezető a véghajrában büntetőt ítél az egyik vendégjátékos kezezéséért, biztosan másként alakult volna a végeredmény” – tájékoztatott Bohák Bálint érsekkétyi csapatvezető.


„Télen szinte az egész csapat kicserélődött, hiszen távozott tőlünk Štefan Fehérváry, Tóth István, Marek Víglaš, Kuruc László, Peter Vnad és Herák Róbert. Sikerült viszont megszereznünk Banda Róbertet, Kováč Nikolast és Štefan Jarosit. Sajnos az előző szponzorunk odébbállt, és pillanatnyilag csak a községi hivatal támogatására támaszkodhatunk. A hétvégén két játékosunk munkahelyi elfoglaltság, illetve sérülés miatt nem léphetett pályára, azonban így is sikerült mindhárom pontot bekebeleznünk. Tavaszi mérlegünk: négy győzelem és egy vereség. Az érsekkétyiek elleni összecsapások már hosszú ideje rangadónak számítanak, s ez meglátszott a nézőszámon is” – vélekedett Fűri Gábor sárói csapatvezető.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?