Sport

Rangadót nyertek a jó formában lévő sáróiak

Érsekkéty/Sáró | Tovább folytatták menetelésüket a sáróiak, ezúttal a táblázat közepén, a kilencedik helyen tanyázó érsekkétyiek otthonában arattak 4:3-as győzelmet a lévai területi focibajnokság VII. ligájának 20. fordulójában.
Ábel Gábor

2019. április 14. 09:00

Illusztrációs felvétel

A Garam mentiek ezzel pontszámban beérték a dobogó második fokát birtokló nagytúriakat és mindössze rosszabb gólarányuknak köszönhetően harmadikok.


Nagyon elkapták a fonalat a vendégek, és a 29. percben már kétgólos előnyre tettek szert. A második félidő elején a hazaiaknak három perc is elegendő volt az egyenlítésre, ám a folytatásban a sáróiak határozottabbaknak bizonyultak a gólhelyzetek értékesítésében.
„Gyatrán kezdtük az őszi idényt, az első hat meccsen csupán egy pontot sikerült szereznünk, és belefutottunk két nagyobb vereségbe is. Aztán a 7. fordulóban a palástiak elleni győzelem lelket öntött a fiúkba, jobb lett a hangulat, és egyre többen vettek részt a villanyfényes edzéseken. Sajnos számos kellemetlenséggel is szembesültünk, mivel a falu akkori vezetése sok esetben igyekezett keresztbe tenni nekünk. Szerencsére megoldódtak a gondok, és újra a régi kerékvágásba került a foci. A tavaszi idény kezdete előtt felkértük a tapasztalt Štuller Istvánt az edzői feladatok ellátására, aki nagy lendülettel látott neki a munkának. A hétvégi meccsre sajnos tartalékosan álltunk ki, mivel Bényi László, Skuta József és Štuller Erik sérüléssel bajlódik. A fiúk igazán kitettek magukért, és ha a játékvezető a véghajrában büntetőt ítél az egyik vendégjátékos kezezéséért, biztosan másként alakult volna a végeredmény” – tájékoztatott Bohák Bálint érsekkétyi csapatvezető.


„Télen szinte az egész csapat kicserélődött, hiszen távozott tőlünk Štefan Fehérváry, Tóth István, Marek Víglaš, Kuruc László, Peter Vnad és Herák Róbert. Sikerült viszont megszereznünk Banda Róbertet, Kováč Nikolast és Štefan Jarosit. Sajnos az előző szponzorunk odébbállt, és pillanatnyilag csak a községi hivatal támogatására támaszkodhatunk. A hétvégén két játékosunk munkahelyi elfoglaltság, illetve sérülés miatt nem léphetett pályára, azonban így is sikerült mindhárom pontot bekebeleznünk. Tavaszi mérlegünk: négy győzelem és egy vereség. Az érsekkétyiek elleni összecsapások már hosszú ideje rangadónak számítanak, s ez meglátszott a nézőszámon is” – vélekedett Fűri Gábor sárói csapatvezető.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kórházreform bezárásokkal

Kamion ütközött autóval Jabláncon, mentőhelikoptert is riasztottak

Szélviharra figyelmeztet az SHMÚ nyugaton és a Tátrában

A világ legjobbjai közé tartozó hegymászók vesztek oda egy lavinában

Holtan találtak egy 77 éves nyugdíjast a Lőcsei járásban, lőtt sebek voltak rajta

Lesújtottak a világ első "törvényen kívüli" tengeri lakhelyére

Legfrissebb galériák
Olvasta már?