Rangadó semleges pályán

Vízkelet. Rendhagyó módon a vízkeleti futballpályán zajlott vasárnap délelőtt a két mátyusföldi szomszédvár, Felsőszeli és Alsószeli rangadója a galántai területi bajnokság I. osztályának 5. fordulójában.

Vízkelet. Rendhagyó módon a vízkeleti futballpályán zajlott vasárnap délelőtt a két mátyusföldi szomszédvár, Felsőszeli és Alsószeli rangadója a galántai területi bajnokság I. osztályának 5. fordulójában. Történt ugyanis, hogy az egyik felsőszeli drukker két héttel ezelőtt idegenben bántalmazta a játékvezetőt, ezért a szövetség egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Horné Saliby együttesét. A helyszín kiválasztása nagyban befolyásolta a nézőszám alakulását, hiszen a két településről ezúttal a megszokottnál jóval kevesebb drukker jött el buzdítani övéit. Az összecsapáson mindvégig a felsőszeliek játszották a prímet. Az első játékrészben azonban még nem tudták gólokkal is kifejezésre juttatni meddő mezőnyfölényüket. Hovorka és Rakoncza lövési kísérleteinél baj volt az irányzákkal. Bobor fejese is célt tévesztett. Fordulás után sem változott a forgatókönyv. A favorit csupán a hajrában tudta térdre kényszeríteni nagy riválisát. Előbb a 70. percben a rutinos Hovorka juttatta vezetéshez csapatát, majd öt perc elteltével Cséfalvay büntetőből növelte a „hazaiak” előnyét. A 80. percben újra büntetőhöz jutottak a felsőszeliek. Kertész azonban gyatra meg-oldást választott, gyengére sikere-dett lövését Varga, a vendégek kapusa hárította. Az alsószeliek próbálkozásai nem vezettek eredményre, nem tudták bevenni ellenfelük kapuját. A rangadó pozitívuma, hogy a szomszédok csatája sportszerű légkörben zajlott.

HORNÉ SALIBY–DOLNÉ SALIBY 2:0 (0:0). Góllövők: Hovorka (70.), Cséfalvay (75. – 11-esből). Játékvezető: Rigó, 150 néző.

HORNÉ SALIBY: Kollárovič–Taksonyi (Mikuš R.), Benecko, Kertész, Bobor, Cséfalvay, Hovorka, Perleczky, Lénárt (Papp), Rakoncza, Filo. DOLNÉ SALIBY: Varga–Bajcsi, Fekete, Vendégh, Prístavok, Futó, Tóth, Vígh, Göndör, Vankó, Kamenický. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?