Rács mögé kerül Mráz?

Pozsony/Zólyom. Kétéves szabadságvesztés, esetleg pénzbüntetés vár Martin Mrázra, a vasárnap bírót verő zólyomi jégkorongozóra. Dobroslav Trnka főügyész szerint a Slovan elleni mérkőzés után ökölcsapásokba kalandozott játékos a garázdaság vétségével vádolható.

Pozsony/Zólyom. Kétéves szabadságvesztés, esetleg pénzbüntetés vár Martin Mrázra, a vasárnap bírót verő zólyomi jégkorongozóra. Dobroslav Trnka főügyész szerint a Slovan elleni mérkőzés után ökölcsapásokba kalandozott játékos a garázdaság vétségével vádolható. Trnka szerint Mráz és a korábban játékvezetőt megütő Cíger tette nem hasonlítható össze: „Cíger a mérkőzés hevében cselekedett, Mráz a találkozó után támadt a bíróra, ráadásul nem játszott, így nem lehetett felindult állapotban”. Ez nem jelenti azt, hogy Cígert nem érheti büntetőjogi eljárás. „A játékvezető fejsérülést szenvedett, várom az orvosi jelentést, esetleg a feljelentést” – fűzte hozzá a főügyész.

Martin Bartek, a bajnokság legeredményesebb játékosa a versenyirányító Pro-Hokej elleni polgári per indítását fontolgatja. A Zvolen csatárának elég egyedi módon – egy süketnéma jelbeszédszakértő elemzése alapján – függesztették fel a játékengedélyét. „Amint megtudom, milyen eltiltást kapok, jogászommal intézkedünk” – jelezte Bartek.

Ma Pozsonyban a hatodik mérkőzéssel (17.00) folytatódik a Slovan–Zvolen párharc a jégkorong ST Extraligában. A zólyomiak vannak lépéselőnyben, 3:2-re vezetnek. (sita, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?