Quintana képesnek tartja magát a győzelemre

Madrid |

<p>Az idei második helyezés után a kolumbiai Nairo Quintana képesnek tartja magát, hogy a közeljövőben megnyerje a Tour de France kerékpáros körversenyt.</p>

"Igen, látom magam, mint Tour-győztest. De azt nem, hogy mikor következik ez be: egy év múlva, kettő vagy három?" - mondta a Movistar 23 esztendős bringása.    Quintana profi pályafutása során a 2012-es Vuelta a Espanán indult először nagy, háromhetes körversenyen, akkor a 36. helyen végzett, az idei Touron pedig úgy lett második a brit Christopher Froome mögött, hogy ő nyerte a hegyi pontversenyt és a legjobb fiatal kerékpárosnak járó díjat is.    "Nem érzem a nyomást, nem stresszelek, csak keményen akarok edzeni és versenyezni" - tette hozzá.    A kolumbiai kerékpáros - aki Froome-ot tartja elsőszámú esélyesnek a jövő évi Tour de France-on - a mostani szezonban a Tour-második helyezése mellett diadalmaskodott a burgosi és a baszk körversenyen, negyedik lett a katalán, és hetedik az andalúz körversenyen.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?