Pontlevonás és eltiltások

Kassa. Ahogy arról már beszámoltunk, botrányba fulladt a kelet-szlovákiai III. liga 16. fordulójának elmúlt vasárnapi Lipany–Stará Ľubovňa párharca. A találkozó 17. percében a vendégek játékosát, Jozef Pavlišint második sárgája után piros lappal büntette Peter Chochoľák játékvezető.

Kassa. Ahogy arról már beszámoltunk, botrányba fulladt a kelet-szlovákiai III. liga 16. fordulójának elmúlt vasárnapi Lipany–Stará Ľubovňa párharca. A találkozó 17. percében a vendégek játékosát, Jozef Pavlišint második sárgája után piros lappal büntette Peter Chochoľák játékvezető. A fegyelmezetlen vendégjátékos dühében ütlegelte és rugdosta a bírót, aki természetesen bántalmazása miatt azonnal véget vetett a mérkőzésnek. A krimibe illő jelenetnek az öltözőfolyosón még utózöngéi is voltak. Az ólublóiak csapatkapitánya, a verekedős vendégjátékos fivére, Rastislav Pavlišin ugyanis életveszélyesen megfenyegette a megroggyant játékvezetőt, aki az ominózus eset óta betegállományban van.

Időközben már az eperjesi járási ügyész, Michal Glevaňák bűnvádi eljárást kezdeményezett Jozef Pavlišin ellen, aki alighanem bíróság előtt felel majd elítélendő cselekedetéért. A Kelet-szlovákiai Futballszövetség legutóbbi ülésén foglalkozott az üggyel. Jozef Pavlišint feltétel nélküli két év, Rastislav Pavlišint pedig nyolc bajnoki találkozóra szóló feltétel nélküli eltiltással sújtotta. A zöld asztalnál a hazaiak játék nélküli, 3:0-ás győzelmével végződött a találkozó. Az ólublóiaktól, akiket egyben 25 ezer koronás pénzbírsággal is sújtott a szövetség, a bajnokság végén 6 büntetőpontot vonnak majd le. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?