Pinte–Straka edzőcsere a bősi kispadon

Bős |

<p>Kedden edzőváltás történt a nyugat-szlovákiai Tipos III. ligában játszó bősi ŠK 1923 csapatánál. Pinte Attilától elköszöntek a kék-fehérek klubvezetői, helyébe Straka Gábort szerződtették.</p>

A Duna-parti várost képviselő együttes a 2016/2017-es évadban eddig lejátszott négy bajnoki meccsén mindössze három pontot gyűjtött, s a gyengélkedést nem nézhették tovább ölbe tett kézzel a tisztségviselők. „A II. ligás tavasz is gyengére sikeredett. Kiestünk, s egy emelettel lejjebb már eredményesebb helytállásra számítottunk. Sajnos, ez nem így történt. Közös megegyezéssel, kézfogással váltunk el egymástól. Pinte Attila igyekezett, de nem jöttek az eredmények. A javulás érdekében frissíteni, váltani kellett. Választásunk a DAC korábbi csapatkapitányára, az edzői pályafutása elején tartó Straka Gáborra esett, aki a pályán a végkimerülésig küzdött a győzelemért. Reméljük, a külföldön is megfordult sikeres futballista gazdag tapasztalatait edzői munkája során kamatoztatja, s irányításával elkezdjük a felzárkózást a mezőny jobbik felébe” – tájékoztatta lapunkat az edzőcserét kiváltó okokról Mészáros Árpád, a klubot működtető részvénytársaság ügyvezetője.

„Vonzanak az új kihívások, edzői szerepkörben is szeretném magam kipróbálni, aktív pályafutásom időszakában szerzett tapasztalatokat hasznosítani. Javamra válik, hogy jól ismerem az együttes mezét viselő futballistákat. A játékoskeret összetételére, erejére való tekintettel úgy gondolom, hogy a bősiek alakulata a mezőny bármelyik csapatát legyőzheti. Ehhez azonban taktikai fegyelmezettségre lesz szükség. Vasárnap, a negyediek elleni hazai bajnokin szóba sem jöhet más, mint a győzelem” – nyilatkozta bősi szerepvállalásáról Straka Gábor.

Ugyancsak a klubbal kapcsolatos hír, hogy a napokban leigazolták Lénárth Tamást. „Ha megérkezik a játékengedélye Magyarországról, akkor új szerzeményünk már a vasárnapi bajnokin csatasorba áll” – tudtuk meg Kovács Zsolttól, a bősi futballklub menedzserétől.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?