Petr Čechben bíznak a csehek

<p>Küzdelmes meccset ígér a cseh és az orosz válogatott összecsapása. A zsinórban 14 meccsen veretlen szbornaja számít a találkozó esélyesének.</p>

 

Remekül sikerült Arsavinék főpróbája, egy hete 3:0-ra lelépték az olaszokat, míg a csehek odahaza kikaptak a magyaroktól (1:2). Michal Bílek kapitány gondjait tetézi, hogy sérülés miatt kétséges a Galatasarayban játszó Milan Baroš játéka. Elsősorban Petr Čechben bíznak a csehek, a Chelsea kapusának oroszlánrésze volt csapata BL-győzelmében. A 30 éves hálóőr ma 92.-szer ölti magára a címeres mezt, s az örökranglistán már csak a 118-szoros válogatott Karel Poborský előzi meg. Eddig mindössze egyszer találkozott a két válogatott, az 1996-os Eb csoportmeccse 3:3-mal végződött. Ezt az eredményt szívesen elfogadnák Rosickýék, persze az oroszok erről hallani sem akarnak. A holland Dick Advocaat védencei biztosra veszik, hogy győzelemmel rajtolnak. Elsősorban az Arsavin–Kerzsakov kettőstől várják a gólokat. (sz. z.)

CSEHORSZÁG–OROSZORSZÁG

Wroclaw, ma, 20.45

Játékvezető: Webb (angol)

EGYMÁS ELLENI MÉRLEG: 1 0 1 0 3:3

MI DÖNTHET?

* Az oroszok tavaly február óta veretlenek, legutóbbi 11 meccsükön csak két gólt kaptak.

* Akinfejev kapus aktuális állapota. Az orosz válogatott első számú kapusa május végén hét és fél hónapos kihagyás után védett újra a válogatottban.

* Čech bravúrjai. Ha úgy fog védeni, mint a Chelsea-ben, nagyon nehéz lesz neki gólt rúgni.

* Rosický és Baroš formája. Mindketten sérüléssel bajlódtak az elmúlt napokban, Baroš játéka kétséges.

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?