Párkányi presztízscsata

Párkány. Vasárnap délután igazi futballcsemegének lehetnek szemtanúi a párkányi futballrajongók. Az őszi idényben jó formában játszó hazaiak a mezőny lapási listavezetőjét látják vendégül.

Párkány. Vasárnap délután igazi futballcsemegének lehetnek szemtanúi a párkányi futballrajongók. Az őszi idényben jó formában játszó hazaiak a mezőny lapási listavezetőjét látják vendégül. A tavasszal még a kiesés ellen harcoló papírgyáriak az őszi idényben az élbolyban eresztettek gyökeret „Pedig a nyitányon hazai környezetben vesztettünk. Utána azonban beindult a gépezet, sorozatban hat meccset nyertünk, s jelenleg a 3. helyen állunk” – összegezte a párkányiak őszi teljesítményét Marsal István vezetőségi tag. Vajon minek tudható be a párkányiak megújhódása? „Sokat köszönhetünk új vezetőedzőnknek, Peter Ančicnak. Nyáron csupán Gajannal és Čoknayval erősödtünk. Az egykor FTC-színekben játszó „Csoki” (Čoknay beceneve – a szerző) azonban megsérült, a szezon végéig már nem avatkozhat játékba. A játékoskeretet amatőrök alkotják. Hasznukra vált a heti öt gyakorlás, hiszen éppen kitűnő erőnlétünknek köszönhetően tudjuk ellenfeleinket térdre kényszeríteni. Sajnos szűk játékoskerettel rendelkezünk” – mutatott rá az Ančic-legénység pozitívumaira és hiányosságaira a tapasztalt tisztségviselő. E hét végén a listavezező lapásiak lépnek pályára Párkányban. „Színvonalas találkozóra, nézőcsúcsra és párkányi győzelemre számítok. Szerintem éppen a párkányi presztízscsata győztese lesz az őszi bajnok. Mindenki egészséges, eltiltott futballistáink nincsenek. A fiúk eltökéltek, a vezetés a hagyományos (pénz)eszközökkel motiválja őket. Sok múlik majd a játékvezetőkön is” – fejezte be esélylatolgatását Marsal István. A rangadó vasárnap délután 13.30 órakor kezdődik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?