Papírforma komáromi vereség

Nem borult a papírforma a komáromi kosarasok negyedik mérkőzésén az Európa-kupa N csoportjában.Minszk.

Nem borult a papírforma a komáromi kosarasok negyedik mérkőzésén az Európa-kupa N csoportjában.

Minszk. A kvartett legerősebb gárdájának tartott Cmoki Minszk hazai pályán 98:67-re legyőzte az MBK Rieker Com-Therm csapatát, amely így továbbra is vár első nemzetközi sikerére.

A hazai viszonyokhoz képest gigantikus, 15 000-es Minszk Arénában elveszett a mintegy 700 néző, és kicsit a komáromi kosarasok is hasonlóan érezhették magukat a meccs elején, mivel a fehéroroszok 31 pontot szórtak nekik az első tíz percben.

A továbbiakban már jobban tartották magukat a vendégek, de a húsz pont körüli különbség állandósult. Az (egyik) égimeszelőjük, Stutz és Gray nélkül játszó minszkiek a hajrában tovább növelték előnyüket (a „Sárkányok” honlapján kissé túlzóan már NBA-s szintet és a virtuóz Harlem Globetrotterst emlegették), és végül 98:67-re győztek.

„Sajnos mentálisan egyáltalán nem úgy léptünk pályára, hogy győzni szeretnénk. Ha egy ilyen erős gárdát akarunk megverni, mint a minszki, akkor száz százalékot kell nyújtanunk, és azt kell mondanom, hogy most nem lehetek megelégedve a fiúk hozzáállásával” – nyilatkozta az Európai Kosárlabda-szövetség honlapjának Andjelko Mandics, a komáromiak edzője.

A statisztikai mutatókat böngészve főleg a hárompontosoknál mutatkozott nagy különbség, a hazaiak 13-szor találtak messziről a kosárba (48%-os hatékonyság), míg a komáromiak csak hatszor (27%).

Az MBK Rieker Com-Therm a jövő héten utolsó idegenbeli meccsét is letudja a csoportban, Kozlíkék a finn Kattajához látogatnak jövő szerdán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?